​ Анонс чергового туру SFCK. Донбасенерго чемпіон?? Супер-матч в лізі Errea та гра за «шість очок» , Три вихідних? Ми про це не чули! SFCK продовжує розпалювати пристрасть! , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.10.2019

​ Анонс чергового туру SFCK. Донбасенерго чемпіон?? Супер-матч в лізі Errea та гра за «шість очок»

11.10.2019

​ Анонс чергового туру SFCK. Донбасенерго чемпіон?? Супер-матч в лізі Errea та гра за «шість очок»


Ліга ALEXX

UP Tech – Team – Хурма

КММ – Old Boys

News One – Binotel

КММ у цьому турі може трішки скоротити розрив від M&B Service, який зараз випереджає цю команду на сім залікових балів. Підопічні Власенка мають два матчі у запасі, а гра проти кризового Old Boys (4 поразки в п’яти останніх матчах) буде якраз у нагоді. Тим не менш, якщо дует Смоголь – Чіженко прийде до тями (а на двох хлопці забили 15 і виконали 10 асистів), то КММ буде важкувато, проте, нагадаємо, у КММ є 7 поспіль перемог.

Хурма і UP Tech – Team – гра команд, яких можна назвати головними… розчаруваннями другого кола. Після першої половини чемпіонату обидві команди претендували, якщо не на чемпіонство, то на медалі точно, але зараз опинилися у не найкращому становищі. Хурма програла чотири матчі поспіль, а UP Tech – Team нарешті виграв у попередньому турі, але переграв не менш кризовий ALEXX. Нагадаємо, що у першому колі Хурма розгромила «айтішників» з рахунком 5:1. ЧЧас реваншу?

News One – Binotel – 100% центральний матч звітного туру. У першому колі Binotel переграв своїх опонентів з рахунком 3:2, але зараз відстає на два залікових бали, маючи ще гру у запасі. Обидві команди видали серію з двох перемог поспіль, але News One наразі є найбільш забивною командою сезону. Тим не менш, у складі Binotel є Володимир Мельник, а він в цьому сезоні забив вже 21 гол!

Ліга Нікофлекс

FC Bilux – RWS Bank

EVO – YBC

АМФК – 112 Україна

Eclipse – FC Getman kyiv

По великому рахунку, усі чотири звітні протистояння ніяк не впливають на розподіл місць у верхній частині турнірної таблиці.

Але цікаві моменти у них точно будуть. Наприклад, чи навився АМФК грати з командами, які, принаймні у цьому сезоні, розташовуються у нижній частині турнірної таблиці? Приклад FC Getman kyiv, якому підопічні Ананко програли 0:5, ще зовсім поруч. Тим паче,що 112 Україна з тими самими «гетьманами» у попередньому турі зіграв 2:2.

EVO знову програє? Чи може вже досить? Чи може потрібно вже доводити, що склад команди і її останнє місце прямо зараз – речі, які важко поєднати. Так, безумовно, їх суперники, «бізнесмени», виграли вже п’ять матчів поспіль, продовжуючи наздоганяти «друзів» на другій позиції, теж налаштовані на перемогу, але за індивідуальними якостями EVO цілком може дати бій опонентам.

FC Bilux і RWS Bank нещодавно синхронно програли Сталі, та здобули перемоги з однаковими рахунками 4:3. Більше того, ці команди забили майже однакову кількість голів (38-37), але FC Bilux пропустив на 12 голів у свої ворота менше. Майже всі ці показники говорять про те, що нас очікує матч рівних команд, але у першому колі саме FC Bilux переграв своїх опонентів з рахунком 6:1…

«Гетьмани» зіграють проти Eclipse, а перший матч цих команд, нагадаємо, завершився перемогою саме підопічних Дмитра Косенко з рахунком 4:3.  Останнім часом Eclipse не може виграти вже три матчі поспіль, а от підопічні Ігоря Криворучко, навпаки, дві гри йдуть без поразок.

Ліга Challenge 2

Svarog – ФК Сокіл

Директ – MFC Blue Whales

Intensfit – Ring Ukraine

Легіон – Lawgris

Letrado – ФК Тєлєга

ФК Боллівуд – Golden Hurricane

Ліга Challenge 2 набирає космічні оберти, а кожен наступний тур стає цікавішим за попередній. Ring Ukraine, після перемоги в попередньому турі над Lawgris з рахунком 7:6, автоматично залітає у розряд головних претендентів на медалі! Але суперник у хлопців непростий, адже Intensfit хоч і програв два останніх матчі, але у протистояннях з лідерами – Lawgris і Svarog.

Svarog, який наразі залишається найрезультативнішою командою ліги, буде екзаменувати Сокіл. Чому екзаменувати? Все просто: досвіду у цього колективу набагато більше, як в індивідуальному, так і в командному сенсі, та й в бороні «соколят» проблем вистачає, адже у грі з «золотими ураганами» хлопці пропустили у свої ворота 10 голів. Хоча і забили дев’ять у відповідь.

Letrado максимально не сподобався по грі з Боллівудом (хоча, можливо, у нас були завищені очікування), то ж саме час реабілітуватися у наступному матчі. Тєлєга, як і завжди, йде своїм курсом: програвши усі чотири матчі на турнірі, хоча захист цієї команди став набагато міцнішим, порівняно з попередніми чемпіонатами (всього 15 пропущених голів).

Легіон – Lawgris – один з, безумовно, центральних матчів туру. Легіон непогано підсилився у міжсезоння, здобувши максимум очок на старті сезону. Про Lawgris, у складі якого виступають такі майстри, як Нестерук і Палєха, зайвий раз згадувати не будемо. Команда зараз зла сама на себе, після неочікуваної поразки від Ring Ukraine, тому буде налаштована лише на перемогу.

Директ і MFC Blue Whales, мабуть, найбільш непередбачувана пара дня. З одного боку Blue Whales випереджає своїх опонентів на три очки, а з іншого, поки незрозуміло, на що ця команда здібна без Олега Трускало, який, якщо ми не помиляємося, приїхав лише раз, забивши одразу чотири голи. Директ у попередньому турі здобув першу перемогу, перегравши Тєлєгу, аля, знову ж таки, це не показник.

Ми вирішили, що найкращою ставкою на цю гру буде – тотал більше 8. Це, звичайно жарт, але враховуючи, що у семи матчах цих команд було забито 82 голи (більше 10 в середньому за гру), то вона цілком може себе виправдати. Обидва колективи грають, що називається без захисту, тому передбачити результат, буде неймовірно важко.

THIS IS ПИВБАР

Alterra – Eurobis

Нікофлекс – Luxoft

CRO United – Chevrolet

ЮРІЯ-ФАРМ - Playtika

ТОП-ЛІГА і ТОП-матчі.  Наприклад, «автомобілісти», які у попередньому турі перервали свою серію із поразок, перегравши головного претендента на чемпіонство, ABM Cloud, зіграють проти іншого претендента - CRO United. Цей матч може бути особливо принциповим для Сергія Федорченко, який свого часу виступав саме у складі «автомобілістів». Більше того, лідери CRO United, Розсильний і Дешко зіграли не один матч проти цього суперника в рамках Автоліги!

Нікофлекс, який завдяки чотирьом перемогам поспіль перетворився у претендента в боротьбі за медалі, зіграє проти Luxoft, який випереджає «помаранчевих» на три очки, маючи в гру в запасі. До речі, підопічні Ясиновського зробили неймовірний камбек у грі попереднього туру проти Intercity, програючи 0:2, маючи в своєму пасиві видалення, хлопці зіграли 2:2.

ЮРІЯ-Фарм зустрінеться з сусідами по турнірній таблиці, Playtika. На жаль, обидва колективи програли два своїх останніх матчі, проте у цьому сезоні вони не раз підтверджували, що є незручними суперниками для багатьох команд. В першому колі «айтішники» переграли своїх опонентів з рахунком 4:3.

Alterra, яка програла сім матчів поспіль, зіграє проти Eurobis, який до останнього туру, в якому зіграв внічию, мав в своєму активі 6 поразок. Статистика обох команд майже ідентичні і, більше того, перша гра між ними у першому колі закінчилася бойовою нічиєю – 3:3, коли Alterra врятувалася завдяки голу Пухова на останніх секундах матчу.

Ліга Errea

Енергія – Helen Marlen United

БВС-ТОРГ – Prime

Fans Team Arsenal – VPK Group

Ой, шо тут буде!!!

Helen Marlen United повинен здобувати третю перемогу поспіль, враховуючи форму цього колективу (перемоги над VPK, БВС та нічия з «авіаторами») та проблеми «енергетиків». Ця команда до сих пір не змогла виграти жодного матчу, а у попередній грі проти «авіаторів» було видно, що хлопцям дуже не вистачає кваліфікованого голкіпера.

БВС-ТОРГ і Prime зіграють у матчі команд, які неочікувано поступилися у попередньому турі. БВС-ТОРГ, як і раніше займає першу позицію в лізі, а колектив Максима Каплунова поки четвертий, хоча має гру у запасі. Найцікавіше, що, якщо ми не помиляємося, саме у матчі першого туру Prime розгромив БВС з рахунком 8:2. Тоді ми встигли поховати колектив Петра Зарецького, а дарма, адже зараз цей колектив проводить найкращий сезон в своїй історії.

Fans Team Arsenal – VPK Group – вишенька на торті? Наскільки нам відомо, лідери цих команд, а саме Віктор Цой та Стів Верхомій, даруйте, Євген Заєць, вже повернуться з ЧС в Австралії, де захищали кольори нашої збірної. Вони однозначно підсилять склади своїх команд і зроблять цей матч ще більш динамічним! Зовсім нещодавно ці команди дограли перенесений мат першого кола, який завершився внічию 2:2!

ЛІГА Shebel A

Авіаліга – LP-CRM

Duzain FasadКнБ Studio

Denon – Prometheus

Чи продовжить свій шлях до гори турніру Авіаліга? Суперник, начебто й нижчий за класом, але LP-CRM команда настрою. Луценко і компанія невдало стартували у цьому сезоні, але у попередньому турі відібрали очки у КнБ Studio, а це неабияке досягнення!

КнБ Studio, в свою чергу зіграє проти суперника, який нещодавно виборов малий кубок SFCK, а також забила в трьох останніх матчах 18 голів! Це буде неабияке випробування для підопічних Сергія Курдаса, які, як ми зазначали, сенсаційно втратили очки у матчі проти LP-CRM. Тим не менш, така доля лідерів, до них завжди прикута найбільша увага.

Denon встиг переграти LP-CRM, потім добряче покусав Duzain Fasad, а тепер, цілком ймовірно, може попсувати нерви й Prometheus. Так, безумовно, команда Олександра Титаренко зараз у класній формі, адже хлопці впевнено переграли Star Cars, але до складу опопнентів може повернутися їх головний тренер, Євген Задорожний, а це, не сумнівайтеся, добряче замотивує команду!

ЛІГА Shebel В

АФК Миротворець – Galyatasaray

UMG – DHL

Generals – SoftServe

В цьому дивізіоні ситуація дещо простіша. Миротворець, скоріш за все, здобуде третю перемогу поспіль, адже статистика їх опонентів говорить сама за себе: 28 пропущених голів у трьох матчах. Поки що ми не бачимо, а може, й не знаємо причин, аби ця серія перервалася.

Generals стартував у сезоні з двох перемог, але розслаблятися нема коли. Попереду SoftServe, команда міцна, швидка, молода і, головне, розлючена сама на себе через те, що не може перемогти вже у трьох матчах поспіль. Безумовно, «айтішники» зіграли проти команд, які за класом і досвідом виглядають набагато сильніше, але у кожному матчі вони давали бій.

UMG – DHL – мабуть, центральний матч туру. UMG, після двох перемог на старті, отримав 9 голів у власні ворота від «логістів», то ж час реабілітуватися. DHL, в свою чергу, пропустив від них 12 разів, а у попередньому турі поступився Миротворцю з рахунком 1:4. Враховуючи вистув UMG в нещодавній Суперлізі, ця команда виглядає фаворитом, але останнім часом хлопцям не вдається зібрати оптимальний склад.

Суперліга

Донбасенерго – S.C. Advocates

Pokupon Stars – Донбасенерго

Тут все майже просто. Якщо «енергетики» перемагають «адвокатів» у звітному турі, то стають чемпіонами Суперліги. Більше того, навіть якщо вони зіграють внічию результат буде такий самий. «Адвокатам», аби посісти хоча б третю позицію, необхідно виграти усі матчі, та розраховувати на втрату очок від конкурентів.

 Pokupon Stars, нажаль, скоріш за все знову не виграє Суперлігу, але заради свого престижу і амбіцій, було б непогано обіграти «енергетиків», у складі яких в останньому матчі неймовірну гру продемонстрував Тмєнов, який оформив хет-рик.

Золотий дивізіон

Терикон – Secur

Один єдиний матч, але гра за престиж. Ці команди займають передостаннє та останнє місця, відповідно, маючи одну перемогу на двох. І якщо досвід гравців Secur, точніше його відсутність, ще якось виправдовує результати команди,то Терикон, відверто кажучи, засмутив. Хоча досвід, навіть негативний, може надалі допомогти обом командам. Secur у цьому сезоні пропустив на 15 голів більше ніж Терикон, який за останні п’ять матчів видав три феєричні нічиєї – 3:3, 5:5 і 2:2, відібравши перше місце у BigBoard. З огляду на це, саме підопічні Киричка будуть фаворитами, але граючий тренер Secur, Дацко, може щось вигадати.

Срібний дивізіон

Бізнес Оіл Груп – Central Yard

Karcher – Таскомбанк

У матчі між Karcher і Таскомбанк не вирішується жодних турнірних завдань для обох колективів, тому його можна сміливо назвати тренуванням з підвищеною відповідальністю. Тим не менш, підопічні Романа Чернеця можуть закінчити сезон на п’ятій сходинці, якщо виграють звітне протистояння. Враховуючи той факт, що «банкіри» в минулій грі втратили через травму свого голкіпера, а також виграли всього раз в останніх п’яти зустрічах, фаворитом, напевно, буде Karcher.

Бізнес Оіл Груп – Central Yard – можливо, гра за чемпіонство. Нагадаємо, що це матч фіналу чотирьох Срібного дивізіону. «Нафтовики» випереджають «барберів» на два залікові бали, то ж перемога в візитному протистоянні, може допомогти зробити їм ще один крок на зустріч чемпіонству. Цікаво, що останній раз команди програвали ще на початку літа, то ж, їх безпрограшна серія триває вже дев’ять матчів. І головне, що між собою вони зіграли також внічию  4:4!

Євген Кучін, спеціально для SFCK