Збірні кращих гравців за 5-6 жовтня!, В цьому ТОПі багато нових футболістів. Знайомтеся!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

09.10.2019

Збірні кращих гравців за 5-6 жовтня!

09.10.2019

Збірні кращих гравців за 5-6 жовтня!

Суперліга

Голкіпер: Віталій Овчаров  «THIS IS ПИВБАР»

Овчаров в матчі проти «адвокатів» інколи діяв, як людина павук. Відбив удар суперника у правий нижній кут, швиденько перегрупувався і вже витягнув удар під поперечину. Безумовно, ми констатуємо, що THIS IS ПИВБАР програв у цьому протистоянні, але Овчаров зіграв, як Шовковський у найкращі роки.

Антон Антоненко «SC Advocates»

Частіше за все, більше згадують тих, хто опинився у потрібний час і у потрібному місці, і це історія саме про Антоненка. Антон приніс своїй команді, мабуть, найважливішу перемогу у сезоні, коли забив на останніх секундах матчу з «THIS IS ПИВБАР» і вивів свою команду у фінал чотирьох Суперліги!

Роман Багрійчук «THIS IS ПИВБАР»

Рома – просто красень. У своєму десятому матчі в цьому сезоні він проявив найкращі футбольні якості. Багрійчук був по-футбольному нахабний, постійно створював гостроту біля воріт «адвокатів», а також не забув відзначитися забитим голом. і

Микита Тмєнов «Донбасенерго»

Заявлений на фінальну частину Суперліги, Микита Тмєнов, повністю виправдав свою присутність у команді. У грі з головним конкурентом (вже, мабуть, доцільніше говорити «екс-конкурентом») за чемпіонство, він оформив хет-рик, зламавши всі надії «газовиків» на трофей.

Микола Кодацький «УкрГазВидобування»

Коли проти тебе грає справжня футбольна машина, якою, безумовно, можна назвати команду Донбасенерго, важко проявити себе з кращого боку. Так, «газовики» посупилися з рахунком 0:6, але, будемо відверті, вони проявили себе дуже непогано. Особливо це стосується Кодацького, який постійно намагався загострити події біля чужих воріт, але підтримки партнерів не знайшов.

Золотий дивізіон

Голкіпери: Сабадаш - Майкоса «Check Point»

Друзі, це не подвійне прізвище, а дві різні людини. Ми позиціонуємо себе, як аматорський турнір, тому цілком справедливо можемо відбирати у номінацію гравців таким чином, як захочемо. Тому, враховуючи гру обох голкіперів, їх ефективні та ефектні сейви, ми вирішили, що вони цілком закономірно претендують на звання кращого воротаря. Тому ця номінація належить їм обом.   

Сергій Клименко, «Check Point»

Програючи «голеодорам» по ходу матчу 0:2, Check Point, здавалося, втратив шанси на перемогу і потрапляння в ТОП-4 Золотого дивізіону… Але потім за справу взявся Клименко, який буквально затягнув свою команду у фіналь чотирьох. Сергій оформив два асисти, забив гол, а його команда у підсумку перемогла з рахунком 4:0.

Владислав Рибальченко «Aurora team»

Рибальченко провів, мабуть, один з найсильніших матчів у сезоні проти колективу Alser. Влад записав на свій рахунок 2 голи і результативну передачу, зробивши неабиякий внесок у підсумкову перемогу своєї команди, яка, у підсумку, завершила регулярний чемпіонат на першому місці!

Євген Кузьменко «Террікон»

І хоча Террікон знову не зміг перемогти, ця команда добряче втрутилися у розподіл місць у верхній частині турнірної таблиці. Кузя, в свою чергу, як це часто буває, зіграв на ТОП-рівні. Женя постійно намагався перебувати в епіцентрі подій, а на 28-й хвилині матчу завершив класну позиційну атаку своєї команди.

Карен Дешко «Big Board»

Карен знову дав вогню! Лідер колективу Big Board, який після цього матчу має в своєму активі вже 11 забитих голів, відзначився дублем у грі проти Террікону. Саме його результативна гра дозволила «біло-червоним» уникнути поразки, але все одно команда зіграла внічию та втратила першу позицію у турнірній таблиці.

Срібний дивізіон

Голкіпер: В’ячеслав Назаренко, «Justlictors»

Ледь не вперше в цьому сезоні, колектив Руслана Озадовського може похвастати тим, що їх голкіпер опинився у збірній кращих гравців туру. Але ми за справедливість. Коли заслужив, то заслужив. Назаренко проти Таскомбанку разів 10 рятував свою команду, пропустив всього два голи, а також, що важливо, часто страхував своїх захисників.

Дмитро Іжик, «Justlictors»

Іжик продовжує радувати своєю результативністю в тому сенсі, що за  матчі він забив вже 6 голів. Відмінне підсилення перед фіналом чотирьох. Більше того, половину від усіх своїх голів Дмитро забив у матчі проти Таскомбанку, оформивши хет-трик вже до 31-ї хвилини звітного протистояння. Молодчина!

Андрій Нестеренко, «AZ-41»

Нестеренко майже король! Якби про його гру писали б газети, то заголовок міг бути саме таким. У грі проти FC Goalbusters. Він активно брав участь у перших трьох голах своєї команди, оформивши хет-трик та віддавши гольову передачу на свого партнера. У підсумку його команда виграла з рахунком 8:2, вперше за останні п’ять матчів.

Емануель Монтейро, «Deloitte»

Хлопче, а де ти був раніше? Саме таке питання виникає, коли спостерігаєш за грою Монтейро. В минулий вікенд він провів лише перший матч за «Deloitte», одразу відзначившись трьома забитими голами! Якби у команді Павла Зайця була така варіативність складу на початку сезону, все могло скластися інакше…

Олег Романчук «3 Тайм»

В російський мові є класна приказка: «наш пострел – везде поспел». Це історія про Романчука і його гру проти Central Yard. Він вдруге поспіль опиняється у збірній кращих гравців туру, забивши два м’ячі у ворота «барберів», а також, на емоціях, заробити гірчичник наприкінці звітного протистояння.

ЛІГА THIS IS ПИВБАР

Голкіпер: Олег Чучка, «CRO-United»

У тінейджерській середі таких голкіперів прийнято називати «тащер». Олег, який сьогодні відзначає свій День Народження заслужив повністю на цю відзнаку, адже його гра проти Alterra дійсно була видатною. Недарма у команді його називають людина-павук, адже його сейви завжди дуже ефектні і ефективні!

Віталий Бурнус,  «CRO-United»

Ще один представник «CRO-United», який фактично зробив гру для свого колективу проти Alterra. Повірте, ми зовсім не перебільшуємо заслуг Бурнуса, адже він оформив у звітному протистоянні хет-трик, а також встиг відзначитися гольовою передачею.

Станіслав Курчій, «Eurobis»

Курчий просто артист! Він був одним з головних героїв своєї команди у грі проти Black Alfa, адже саме завдяки його зусиллям розпочався камбек Eurobis, який програючи своїм опонентам з рахунком 1:5, зміг переломити хід гри, а сам Станіслав відзначився у цьому матчі двома забитими голами.

Юрій Кулешин, «Chevrolet»

«Chevrolet», враховуючи останні результати команди, створив найбільш гучну сенсацію попереднього туру, перегравши ABM Cloud з рахунком 6:2. Відверто кажучи, ми не очікували такого сильного матчу від капітана «автомобілістів», Юрія Кулешина, який у другому таймі матчу встиг відзначитися забитим голом і двома асистами.

Олександр Ус, «Нікофлекс»

Гра проти Playtika складалася для підопічних Олександра Уса зовсім не найкращим чином, адже хлопці пропустили першими у середині першого тайму. Але Ус, як тренер, зміг внести корективи у гру своє команди, а як гравець відзначився гольовою передачею і просто нереальним за виконанням, забитим голом!

ЛІГА ERREA

Голкіпер: Андрій Насадюк, «Ciklum»

А хто ще може бути кращим голкіпером туру у звітному дивізіоні, як не голкіпер команди, яка по всім параметрам переграла одного з фаворитів чемпіонату, а також не пропустила у свої ворота жодного гола. Так-так, мова йде саме про Насадюка, який творив у воротах «айтішніків» справжні дива, ставши єдиним голкіпером в лізі, який не пропустив у попередньому турі.

Євген Коновалов, «Ciklum»

Ще один герой «айтішників». Євген, в цілому, провів дуже непоганий матч проти колективу Prime, але найголовніші його досягнення прийшлися на кінець звітного матчу. Всього лише за шість хвилин до фінальної сирени, він відзначився забитим голом і результативною передачею, знявши усі питання, щодо переможця гри.

Денис Унанов, «Helen Marlen United»

Спеціаліст по командам з верхньої частини турнірної таблиці! У грі проти VPK-Group Денис відзначився двома забитими голами, а у грі проти БВС-ТОРГ вирішив перевершити своє досягнення! По-перше, він забив два голи у ворота цього колективу ще за перші вісім хвилин гри, а по-друге, наприкінці матчу оформи хет-трик!

Максим Кошевой «VPK group»

З перших хвилин гри проти «асистентів» було помітно, що Кошевой максимально налаштований на цей двобій. Він, як і уся команда, хотів перервати серію з трьох невдалих матчів поспіль, і це йому вдалося. Дубль Кошевого у другому таймі в підсумку виявився переможним, адже його колектив виграв як раз з різницею у два м’ячі.

Іван Глуцький «FBS»

Герой матчу проти Fans Team Arsenal. Це однозначно. Ми можемо навіть не описувати все те, що він зробив. Просто констатуємо той факт, що Глуцький відзначився у воротах «канонірів» тричі, а також записав на свій рахунок два асисти.

ЛІГА НІКОФЛЕКС

Голкіпер: Дмитро Бондар, Сталь

На даний момент часу важко знайти голкіпера, який був би сильнішим за Бондаря, який неодноразово рятував команду у матчі з «банкірами», відбиваючи не тільки дальній удари, а й виходячи переможцем після виходів сам на сам.

Іван Штрек, «YBC»

Ваня вкотре опинився у зібраній кращих гравців туру, але не шукайте в цій ситуації якоїсь змови, адже Штрек дійсно є одним з найкращих гравців «бізнесменів» тут і зараз. У грі останнього туру проти EVO, він забив обидва голи своєї команди, що допомогло хлопцям продовжити боротьбу за срібні медалі.

Олег Бондарчук, «Friends team»

Нам здається, що тут все справедливо. Адже Олег буквально вирвав перемогу для «друзів» в матчі з одним з головних переслідувачів у турнірній таблиці, АМФК. По-перше, Олег оформив дубль. По-друге, він відзначився гольовою передачею. По-третє, його гол, забитий за чотири хвилини до кінця матчу, став переможним!

Гіві Кардава, «Getman Kyiv»

Гіві врятував «гетьманів» від поразки в матчі с телеканалом 112 Україна. Підопічні Ігоря Криворучко, які вважалися фаворитом звітного матчу, поступалися 0:2, але легенда і ветеран «Getman Kyiv», Кардава, оформив дубль і звів матч до нічиєї.

Леонід Кофанов, «АМФК»

Опа! Оце так підсилення. Перший матч Кофанова у складі АМФК запам’ятався постійною націленістю на ворота суперника, двома забитими голами і, безумовно,  неймовірним бажанням приносити користь своєї команді.

ЛІГА ALEXX

Голкіпер: Денис Ніколаєв, «Brooklyn»

Коли ти переграєш у дуже важкому протистоянні команду, яка є одним з лідерів чемпіонату, коли ти тягнеш більше десятка ударів у площину власних воріт, коли ти стаєш єдиним голкіпером у турі, якій залишив свої ворота у недоторканності, ти апріорі будеш кращим у турі! Це історія саме про Ніколаєва.

Олександр Пшеничний, «Brooklyn»

Перший! Перший гол Пшеничного у двадцяти матчах за цю команду. І одразу переможний. Чи це не кандидат у збірну кращих гравців туру? Олександр забив дуже ефектний м’яч у ворота суперника, зробивши буквально більярдний удар метрів з тринадцяти!

Володимир Мельник, «Binotel»

Людина, яка буквально поховала надії колективу ALEXX на позитивний результат. Мельник оформив покер за 17 хвилин другого тайму, знову довівши наскільки він є важливою ланкою в ігровому ансамблі колективу «Binotel».

Євген Неренберг, «КММ ДФС»

Надзвичайно результативний матч провів Неренберг проти КММ ДФС. Женя вже давно є лідером своє ї команди, але його результативність завжди залишала бажати кращого. Завжди, але не у грі проти Хурми, в якій Неренберг відзначився голом і двома результативними передачами!

Валентин Власюк, «M&B service»

Просто кіллер! Кіллер у складі команди «M&B service». Old Boys дуже непогано виглядав у матчі проти «сервісників», поки за справу не взявся Власюк. На рахунку Валентина три забитих голи з чотирьох результативних ударів команди, що зайвий раз свідчить про його височенний клас!

ЛІГА SHEBEL A

Голкіпер: Олександр Клюй "Дизайн Фасад"

Тут, що називається, за сукупністю. По-перше, Сашко разом з командою виграв Малий Кубок SFCK, перегравши в серії пенальті EVO. По-друге, Denon створив для нього чимало проблем, проте Клюй відіграв просто на відмінно. Як наслідок, перемога 3:2.

Владислав Мовсисян, «Prometheus»

Мовсисяну не потрібно бути постійно посеред уваги. Адже гравець такого ґатунку, як він, може вирішити долю матчу всього лише двома рухами. Це історія саме про Влада, який забив м’яч у ворота «автомобілістів», а потім встиг відзначитися асистом.

Євген Шендрик, «Авіаліга»

Шендрик – дуже неприємний для суперників гравець. В тому сенсі, що Євген постійно створює небезпеку їх воротам, за рахунок своєї вибухової швидкості відривається від опонентів і взагалі створює різницю. Переможний гол у ворота Донбасу – його рук справа.

Сергій Курдас, «КнБ Studio»

Сергій завжди проводить матчі на високому рівні, принаймні в лізі такого ґатунку. Тому зовсім невипадково, що він опиняється у когорті кращих гравців вже другий тур поспіль. Цього разу на його рахунку всього один забитий м’яч, але в цілому його ККД був дуже високим.

Олександр Луценко, «LP-CRM»

Повернення Луценко у збірну кращих гравців туру. Сашко, як завжди, був максимально активним, а головне, що йому вдалося забити у ворота «КнБ Studio», команди, яка пропускає дуже небагато голів.

ЛІГА SHEBEL B

Голкіпер: Віталій Іщенко, «MFC Generals»

Як сказав би відомий український коментатор, Малиновський, Іщенко – Молодчага! Дійсно, Віталій провів черговий дуже сильний матч, і хоча його команда перемогла з рахунком 8:2, загрози біля його воріт було чимало.

Євген Яблонько, «ARDI logistics»

Для Жені забивати голи у ворота своїх опонентів – справжнє задоволення. Цього разу під роздачу потрапили хлопці з UMG, які на жаль, не змогли зібрати оптимальний склад на гру, а Яблонько цим скористався на 100%. Три голи та два асисти – скромний доробок лідера «логістів» в цьому матчі.

Вадим Коробенко, «АФК Миротворець»

Ми вважаємо, що один з засновників та лідерів Миротворця повністю заслуговує на місце в когорті кращих. По-перше, Вадим зробив асист, по-друге, забив сам, а по-третє, що головне, вів партнерів до перемоги!

Олег Тарасюк, «MFC Generals»

Тарасюк буквально знищив Galyatasaray, забивши в їх ворота чотири голи. Він встигав усюди, а реалізація, яку продемонстрував цей гравець, була просто на ТОП-рівні.

Андрій Когут, «DHL»

Андрію було дуже важко проявити свої кращі якості, адже суперник був дійсно височенного рівня. Тим не менш, Когут постійно загострював, класно працював у відборі і відзначився забитим голом. Ми його запам’ятали точно, тому він повинен бути серед кращих!


ЛІГА Challenge 2

Голкіпер: Андрій Кравець, Letrado

Андрій рятував свою команду стільки разів, що хлопці вже повинні виставити йому два ящики якихось напоїв. Хочемо зазначити, що гра «адвокатів» у захисті залишала бажати кращого, тому Андрію неодноразово доводилося брати справи у свої руки, рятуючи хлопців від неминучого голу.

Мустафа Максуді, «Ring Ukraine»

Мустафа просто таки змучив досить надійну оборону Lawgris, яка під напором цього нападника просто не змогла встояти. Перша поразка «адвокатів» стала можливою лише тому, що Мустафа оформив в звітному протистоянні хет-трик, а також відзначився результативною передачею.

Віктор Цебенко, «Svarog»

Цебенко – людина, яка розпочала розгром IntensFit, а потім самотужки його ж і закінчила. Віктор дійсно провів дуже сильну гру, продемонструвавши, що саме він є одною з ключових ланок своєї команди, від якої і залежать результати колективу «Svarog».

Анатолій Воронкін, «КМА»

Воронкін буквально розібрав на запчастини захист команди MFC Blue Whales. Чому він настільки активно і результативно не грав раніше, мабуть, питання риторичне. Тим не менш, саме його хет-трик дозволив КМА здобути впевнену перемогу з рахунком 5:1.

Владислав Слободенюк, «Директ»

Слободенюк став справжнім голеодором і лідером своєї команди у грі проти ФК Тєлєга. Він не тільки встиг відзначитися двома забитими голами, а й виконав неабиякий обсяг роботи у захисті, довершивши все це результативною передачею! 

Прес-служба SFCK