​Огляд туру SFCK. Відомий чемпіон Суперліги, сенсаційна ліга Errea та багато інших новин!, Кожен новий тур - нова інтрига. За це ми і любимо SFCK., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

08.10.2019

​Огляд туру SFCK. Відомий чемпіон Суперліги, сенсаційна ліга Errea та багато інших новин!

08.10.2019

​Огляд туру SFCK. Відомий чемпіон Суперліги, сенсаційна ліга Errea та багато інших новин!


СУПЕРЛІГА

Фактично нас очікувало лише два матчі.

Перший – догравання регулярного чемпіонату між THIS IS ПИВБАР і S.C. Advocates, а також гра фіналу чотирьох – Укргазвидобування – Донбасенерго.

«Адвокати» та «Рок-н-рольники» видали матч, який дійсно можна назвати битвою за вихід у фінальну частину. Рівний, напружений, дещо скандальний, але цікавий. На гол Адальєва підопічні Богуна відповіли абсолютно заслуженим голом Багрійчука, який провів відмінний матч, проте коли все йшло до нічиєї, Антоненко замкнув передачу від Фещенко і приніс «адвокатам» місце в фіналі чотирьох. THIS IS ПИВБАР – однозначно продовжує прогресувати.

В матчі Укргазвидобування і Донбасенерго фактично визначився чемпіон Суперліги. «Енергетики», які дозаявили Микиту Тмєнова, зробили абсолютно ідеальний трансфер. Микита відзначився у цьому матчі тричі, а Донбасенерго у підсумку переміг 6:0.

GOLD LEAGUE

  • Check Point – Golazo – 4:2
  • Aurora Team – Alser – 8:4
  • Терикон – BigBoard – 2:2

Основний етап у Золотому дивізіоні майже добіг свого логічного завершення. Але в останніх матчах було гаряче, як ніколи. Наприклад, Терикон знову не переміг (хоча один матч за для цього у хлопців ще є), але посунув BigBoard з першого місця, якому не допоміг навіть дубль Карена Дешко.

Aurora Team, що цікаво, змогла цієї втратою очок суперника скористатися, здобувши третю розгромну перемогу у сезоні. Alser, як і завжди, бій дав серйозний, але закінчив сезон всього лише з однією перемогою в активі.

Check Point зробив просто-таки героїчний вчинок. Ну як героїчний… Будемо відверті, що хлопці самі себе загнали у глухий кут в грі з «голеодорами», які досить швидко почали вигравати з різницею у два голи, але потім відбувся камбек! Особливо відзначився Клименко, на рахунку якого гол та два результативних асиста.

SILVER LEAGUE

  • Justlictors – ТАСКОМБАНК  - 5:2
  • AZ-41 – Goalbusters – 8:2
  • Deloitte – Футбол ½ - 9:3
  • Central Yard – 3-й Тайм – 3:3

Якщо згадувати події Срібного дивізіону, то головні тези про ці матчі виглядають наступним чином:

  • Justlictors почав набирати оберти під кінець сезону, здобувши третю перемогу у чотирьох останніх матчах. Іжик, до речі, який оформи в хет-трик, просто ТОП. Таскомбанк, як це було раніше з цієї командою в нашому чемпіонаті, не показав усього свого потенціалу.
  • AZ-41 здобув найбільш впевнену перемогу у сезоні, але все одно хлопцям не вдалося вийти у позтивну різницю забитих і пропущених голів – 24:25. Goalbusters, в свою чергу, вдев’яте програв.
  • Якби Deloitte привозив Емануеля Монтейро на матчі трішки раніше, то ця команда цілком могла боротися навіть за першу четвірку. Цей форвард забив одразу три голи в першому матчі за команду.
  • Central Yard і 3-й Тайм лише розпочали протистояння між собою. Враховуючи той факт, що обидва колективи вийшло до ТОП-4, вони точно зіграють ще раз між собою. І, цілком можливо, саме ця гра стане ключовою. Поки був лише перший акт…

ALEXX LEAGUE

  • NewsOne – Avatar – 11:1
  • Old Boys – M&B Service – 1:4
  • Хурма – КММ ДФС – 4:6
  • ALEXX – Binotel – 2:7
  • Bianconeri – Brooklyn – 0:1

Все йде до того, що головну боротьбу за чемпіонство в цьому дивізіоні будуть вести M&B Service і КММ ДФС. Хоча, безумовно, є й інші варіанти.

Наприклад, NewsOne буквально розібрав на запчастини захист Avatar, який після поразки у попередньому турі з рахунком 1:8, цього разу перевершив це «досягнення», програвши 1:11. Завдяки цій перемозі NewsOne й надалі залишається найрезультативнішою командою ліги, забивши вже 61 гол!

Bianconeri програли другий матч поспіль, причому знову з різницею в один м’яч. Цікаво, що долю цього протистояння вирішив один-єдиний забитий гол від Пшеничного, який у середині другого тайму, більярдним ударом метрів з 13, змусив капітулювати голкіпера Bianconeri.

П’ятий матч без перемог проводить ALEXX. У середині сезону ми могли констатувати, що цей колектив став на шлях виправлення, але зараз результати і гра підопічних Роми Маняна залишає бажати кращого. Найцікавіше, що все було у руках хлопців. Пропустивши швидкий гол від Волошенко, Катаранчук і Шульга ще у першому таймі забили два голи, але потім був суцільний провал. Покер Мельника, який він оформив за 17 хвилин, розставив все по своїх місцях.

Хурма, на жаль, все… Підопічні Макса Коновала програли четвертий матч поспіль, опустившись вже на восьму сходинку у турнірній таблиці. Сім матчів – сім перемог. КММ ДФС демонструє шалений хід. Саме підопічні Костянтина Власенко переграли Хурму, продовживши перегони з M&B Service. Зазначимо, що у КММ ще дві гри у запасі.

 M&B Service, навпаки, продовжив свою серію без поразок до восьми матчів. Old Boys, на жаль, після перемогу у попередньому турі, знову програв, вчетверте за п’ять останніх матчів.

THIS IS ПИВБАР LEAGUE

  • CRO United – FC Alterra – 6:3
  • Eurobis – Black Alfa – 6:6
  • Luxoft – Intercity – 2:2
  • Chevrolet – ABM Cloud – 6:2
  • Нікофлекс – Playtika – 4:2
  • Юрія-Фарм – DTEK  3:4

Футболісти CRO United – хлопці героїчні. Вони спочатку заганяють себе у глухий кут, а потім рятують ситуацію. Власне кажучи, це історія про гру проти FC Alterra. Шендрик і Хома вже на 14-й хвилині матчу зробили відчутну перевагу у рахунку для своєї команди, а потім після голу Бурнуса, Яновський знову збільшив перевагу своє команди до двох м’ячів. Тим не менш, цим вони тільки спровокували Бурнуса, який потім забив два голи, оформив асист і взагалі повністю перевернув хід цієї гри.

Eurobis зробив чумачечий камбек, програючи по ходу гри колективу Black Alfa. По-перше, п’ять голів у цій грі забив капітан Black Alfa, Анатолій Педько, за що він достойний окремих оплесків. Але головне, що йому і команді не вдалося втримати цей результат. Виграючи 5:1 на 28-й хвилині матчу, Black Alfa втратила перевагу. Курчий, який відзначився дублем та гольовою передачею, став рушійною силою для камбеку, а у підсумку матч закінчився з рахунком 6:6!

Luxoft був дуже близьким до другої поразки поспіль, адже поступався «залізничникам» з рахунком 0:2. Тим не менш, на другий тайм «айтішники» вийшли дуже налаштованими, що у підсумку дозволило здобути, більш менш, позитивний результат. Левченко і Григорьєв відзначилися по одному разу, а матч закінчився бойовою нічиєю 2:2.

Дмитро Космаков, як ніколи, робив все для того, аби Playtika здолала Нікофлекс. Аби було зрозуміліше відзначимо, зо Діма забив перший і останній гол в цьому матчі, але питання полягало у тому, що між його голами Нікофлекс відзначився чотири рази. Особливо постарався граючий тренер цього колективу, Олександр Ус, на рахунку якого гол+пас.

Ігор Малюк довів кількість голів у цьому сезоні до 20, оформивши дубль у ворота DTEK. І все б нічого, але це не допомогло Юрія-Фарм здолати DTEK. Також це сталося ще й тому, що Сидоренко оформив дубль, а Василиненко записав н свій рахунок гол і дві результативні передачі.

Ну і, нарешті, «автомобілісти», які зробили найбільш гучну сенсацію тижня у звітному дивізіоні. Але так можна казати лише у тому випадку, якщо дивитися на останні матчі цих команд. Chevrolet програв чотири поспіль, а ABM Cloud продовжував боротьбу за чемпіонство. Тим не менш, повторилася ситуація першого кола, коли команда Кулешина розгромила своїх опонентів (8:2). Цього разу більш скромно, але результат не рядовий. Кулешин, до речі, оформив дубль і відзначився асистом, підтвердивши звання справжнього капітана команди!

ERREA LEAGUE

  • Енергія – Sky Up Airlines – 1:8
  • Prime – Ciklum – 0:4
  • Helen Marlen United – БВС-ТОРГ – 6:3
  • VPK Group – Assistant Group – 5:3
  • Fans Team Arsenal – FBS – 5:7

Одна з найбільш непередбачуваних ліг нашого чемпіонату. В звітному турі одразу три фаворити втратили очки.

Але розпочнемо ми з тих команд, перемоги яких, що називається, читалися. «Авіатори» максимально впевнено перемогли Енергію, причому «енергетики» змогли зібрати доволі непогану банду. Інше питання, що капітан цього колективу, Сергій Балєєв, будемо відверті, провів не найкращий матч у воротах адже перші три пропущені голи цілком можуть бути на його совісті.

VPK Group було набагато важче с «асистентами», які, як і у грі проти FBS, дали справжній бій. Особливо хочеться відмітити Валерія Бойко, який, хоч і не відмітився результативними діями, але був максимально активним у складі своєї команди. Більше того, «асистенти» відкрили рахунок у цьому матчі, після чого ще двічі зрівнювали рахунок у грі. Тим не менш, Кошевой відзначився дублем, що допомогло команді Колеснікова перервати серію з трьох матчі без перемог.

Далі – більше. БВС-ТОРГ, про який ми, на жаль, не так багато згадували в анонсі звітного тура (за що приносимо свої вибачення), програв 2-й матч за три гри. Це, будемо відверті, зовсім нетипово для цієї команди в звітному сезоні, але головною причиною цієї поразки, мабуть, стали два пропущених голи від Унанова за перші вісім хвилин. Помазанов, звичайно, намагався щось змінити своїм дублем, але хет-трики Унанова і Ященко виявилися більш суттєвими аргументами.

Капітан і організатор команди Prime, мабуть, отримав від своєї команди краватку на День Народження, замість перемоги у грі проти Ciklum. Чесно, на адресу підопічних Володимира Кравченко хочеться говорити тільки позитивні слова, адже реалізація моментів і блискавична гра Коновалова і Овчаренко, які оформили гол+пас, дозволили здобути перемогу над одним з претендентів на чемпіонство.

«Каноніри», в свою чергу, поступилися FBS, хоча і вважалися фаворитами гри. Назаров, Пашковський, Шульга – всі лідери були на місці (окрім Євгена Зайця), але феєрична гра Глуцького звела нанівець всі їх плани. Ваня оформив хет-трик, зробив дві гольові передачі, а також постійно допомагав своїм партнерам в обороні. Але окремо ми б хотіли відмітити гру Кравця у воротах команди Сергія Фролова, адже Андрій провів, мабуть, найкращий матч у сезоні!

Нікофлекс LEAGUE

  • 112 Україна – FC Getman Kyiv – 2:2
  • Friends Team – АМФК – 4:3
  • YBC – EVO – 2:0
  • ФК Сталь – RWS Bank – 9:2

Багато риторичних питань є по матчам цього дивізіону!

Розпочнемо з «гетьманів». От що з ними не так?! В попередньому турі підопічні Ігоря Криворучко переграли з рахунком 5:0 одного з претендентів на медалі, АМФК, а цього разу зіграли внічию з «журналістами» з каналу 112 Україна. Хоча, враховуючи той факт, що Шосталь і компанія вигравали 2:0, а Гіві Кардава оформив дубль і зробив міні-камбек, то результат не виглядає таким вже жахливим.

«Бізнесмени» виграли 5-й матч поспіль, цього разу перегравши EVO. Колектив Єгора Митчинського набагато краще виглядає після літньої перерви, але набирати очки це поки їм не дозволяє. У складі «бізнесменів», як і завжди, давав вогню Іван Штрек, який оформив гол+пас. Всього в активі Вані 11 голів і 10 асистів 12 матчах.

Сталь досить легко розібралася з «банкірами», забивши у їх ворота дев’ять голів. Причому, якщо говорити про початок матчу, або про його першу частину, то гра була досить рівною, але потім відбувся справжній вибух емоцій. Спочатку забив Котельніков, після рикошету від Лошака, через 30 секунд відзначився Моргушка, а ще через хвилину забав Діхтяр. Все, нокаут. У підсумку Гудз, Котельніков і Моргушка відзначилися дублями, на що «банкіри» відповіли лише двома голами.

Безумовно, найцікавішим матчем туру в цій лізі була гра між «друзями» та АМФК. Підопічні Сергія Ананко були дуже близькі до того, аби знову відібрати очки у суперника. Дубль Леоніда Кофанова дозволив хлопцям двічі вигравати у цьому матчі, але останні хвилини були провалені… Чи навпаки, «друзі» проявили характер!? Бондарчук взяв справу у свої ноги, відзначившись голом і асистом, що у підсумку дозволило здобути вольову перемогу.

Shebel B

  • Galyatasaray – MFC Generals – 2:8
  • DHL – АФК Миротворець – 1:4
  • UMG – Ardi Logistics – 2:9
  • FC Duzain Fasad – Denon – 3:2
  • Авіаліга – Дельта Донбас – 1:0
  • КнБ Studio – LP-CRM  - 2:2
  • Prometheus – Star Cars – 4:1

Фактично кожен з трьох матчів закінчився перемогою фаворита. «Генерали» не помітили Galyatasaray, а Олег Тарасюк оформив покер. Поки у цього колективу 100%-й результат. Дві перемоги з двох можливих.

АФК Миротворець здобув другу перемогу поспіль, після поразки на старті чемпіонату, а також, що головне, відзначимо дебютний гол у сезоні від Вадима Коробенко!

Ardi Logistics не відчув труднощів з далеко не оптимальним складом UMG, а Євген Яблонько продовжив підкорювати все можливі бомбардирські рекорди, забивши три голи, та відзначившись двома асистами.

Shebel A

Бабах! КнБ Studio втратив очки з командою, від якого ми такого точно не чекали! Можливо, сталося це через те, що у команди було лише дві заміни. Але, будемо відверті, потрібно відзначити бійцівські якості LP-CRM , колективу, який до цього мав в своєму активі лише три поразки. Тому цей результат – однозначно найбільш гучна сенсація туру.

Авіаліга скористалися таким розвитком подій, наблизившись на відстань одного балу до підопічних Сергія Курдаса, перегравши міцний Дельта Донбас. Шість жовтих і дві червоні картки відмінно ілюструють ті пристрасті, які вирували у цьому матчі. Але гол був всього лише один, коли Шендрик забив на 8-й хвилині матчу.

FC Duzain Fasad, який був виснажений фіналом Малого Кубка SFCK, з великими труднощами здолав Denon. Справа в тому, що цей колектив вже довів той факт, що не збирається бути хлопчиками для биття. Цікаво, що Олександр Попсуй у звітному матчі встиг забити, як у чужі, так і у своє ворота. Denon має всього лише один бал, але останні результати команди наштовхують на позитив.

І, нарешті, констатуємо перемогу Prometheus. Хто знає, як відбувалися б події у другому таймі цього матчу, якби не вилучення Лисенного на 13-й хвилині матчу. У підсумку Мовсисян забив другий м’яч на початку заключної половини гри, поховавши надія суперника на позитивний результат.

Ліга Challenge II

  • Letrado – ФК Боллівуд – 4:3
  • FC Lawgris – Ring Ukraine – 6:7
  • ФК Сокіл – Golden Hurricane – 9:10
  • Svarog – IntensFit – 5:1
  • MFC Blue Whales – KMA – 1:5
  • Директ – Тэлэга – 4:2

Ця ліга продовжує дивувати кожен тур. По-перше, згадаємо матч між ФК Сокіл і Golden Hurricane. Друзі, 19 голів на двох. Фактично кожні дві хвилини арбітрам доводилося вказувати на центр. Гра, у буквальному сенсі слова, без захисту. Чому так вийшло? На це питання краще відповісти командам, але «золоті урагани» відсвяткували першу перемогу за довгий час.

Letrado, який особисто ми вважали взагалі одним з фаворитів ліги, здобув першу перемогу. АЛЕ! Чесно кажучи, хлопці неприємно здивували якістю своєї гри, адже відверто кажучи, ця гра була нічийною, а перемогти «адвокатам» вдалося лише тому, що суперник декілька разів відверто не влучав у ворота.

Svarog продовжив залишатися найрезультативнішою командою звітної ліги, а IntensFit, на жаль, хоча являється дуже симпатичною командою, програв другий матч поспіль. Особливо відзначимо Віктора Цебенко, який оформив у звітному матчі дубль.

Продовжує лихоманити MFC Blue Whales, який за чотири тури встиг двічі програти і двічі виграти, але поки що скласти повну уяву про гру цієї команди важко. КМА, в свою чергу, завдяки трьом голам Воронкіна, здобув другу перемогу поспіль.

Директ нарешті переміг з чим ми хлопців і вітаємо. Звичайно, перемога над Тєлєгою поки не показник, але видно, що команда зрушилася з мертвої точки. Особлива увагу тут Слободенюку, який оформив дубль і зробив асист.

FC Lawgris – Ring Ukraine – безумовно, центральний матч туру. По-перше, грали лідери. По-друге, у цьому матчі було забито 13 голів. По-третє, FC Lawgris вперше програв за 4 тури. Головним героєм Ring Ukraine став Максуді, який оформив хет-трик і відзначився асистом. Цікаво, що такий саме «трюк» виконав й Берсан, але його партнери забили на один м’яч менше.

Євген Кучін, спеціально для SFCK