Перші вихідні жовтня. Чого очікувати від матчів SFCK!, Можлива розв'язка у Суперлізі, фінал Малого Кубку та інтрига в лізі THIS IS ПИВБАР., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

04.10.2019

Перші вихідні жовтня. Чого очікувати від матчів SFCK!

04.10.2019

Перші вихідні жовтня. Чого очікувати від матчів SFCK!

ЛІГА THIS IS ПИВБАР

  • CRO UNITED – ALTERRA
  • EUROBIS – BLACK ALFA
  • Luxoft – Intercity
  • Chevrolet – ABM Cloud
  • ЮРІЯ-ФАРМ – DTEK

На цьому ігровому вікенді потрібно сконцентрувати увагу саме на матчі Luxoft – Intercity. «Залізничники» не програють 10 матчів поспіль, а от «айтішники» в попередньому турі свій матч програли. Зазначимо, що в першому колі Luxoft легко розібрався зі своїми опонентам, вигравши 5:1.

Що стосується інших матчів, то тут цікаво, чи зможуть «автомобілісти» перервати серію з чотирьох поразок, а також чи вдасться BLACK ALFA виграти свій третій матч поспіль.

Нагадаємо, що ABM Cloud та DTEK мають в своєму активі по 31 очку, а «залізничники» відстають всього на один бал – 30.


ЛІГА ALEXX

  • NEWSONE – Avatar
  • OLD BOYS – M&B Service
  • ХУРМА – КММ ДФС
  • ALEXX – Binotel
  • Bianconeri – Brooklyn

З претендента на чемпіонство, Хурма перетворилася на команду нижньої частини турнірної таблиці, програвши 4 з п’яти останніх матчів.

КММ, маючи дві гри у запасі, буде продовжувати переслідувати M&B Service, який випереджає своїх опоненті на сім очок. Тим не менш, «сервісникам» доведеться зіграти проти  OLD BOYS, який у попередньому турі каменя на камені не залишив від Avatar – 8:1.

Пара Bianconeri – Brooklyn буде, мабуть, найнепередбачуванішою у звітному турі. Обидві команди дуже непогано проводять друге коло, але, в той же час, програли свої матчі на попередніх вихідних.

У найрезультативнішої команди ліги, NEWSONE, суперник, якого потрібно обіграти – Avatar. Це не означає, що ми з неповагою відносимося до команди Свята Мороза, але факт залишається фактом, тим паче, що Avatar програв чотири останні матчі.

ЛІГА НІКОФЛЕКС

  • 112 Україна – FC Getman Kyiv
  • Friends Team – АМФК
  • Young Business Club – EVO
  • ФК Сталь – RWS Bank

Навряд чи «банкіри» зможуть зупинити «сталеварів», які виграли усі свої матчі, забивають в середньому по 6 голів за матч, пропускаючи при цьому по 1,5 гола за гру (зовсім не футзальні показники, погодьтеся?). Так, у «банкірів» є класні, індивідуально сильні виконавці, але командно, безумовно, сильніше саме Сталь.

Цікаво буде подивитися, як буде реабілітуватися АМФК за поразку в минулому турі з рахунком 0:5? Тим паче, що в першому колі вони зіграли з «друзями» внічию – 2:2. При всій повазі до команди Олександра Андрєєва, виграти лігу їм точно не вдасться, але друга позиція повинна залишитися за ними.

 FC Getman Kyiv, після впевненої перемоги над АМФК, точно фаворит у грі з телеканалом 112 Україна. Але, пам’ятаєте, чого завжди не вистачало підопічним Ігоря Криворучко? Правильно, стабільності.

Young Business Club повинен не помітити EVO, для якого головним матчем вікенду буде, безумовно, фінал Малого Кубку SFCK – про це поговоримо окремо.

ЛІГА ERREA

  • Енергія – Sky Up Airlines
  • Prime – Ciklum
  • Helen Marlen United – БВС-ТОРГ
  • VPK Group – Assistant Group

УВАГА!  Sky Up Airlines вирішив увімкнутися в боротьбу за медалі. Звичайно, враховуючи розташування команд в турнірній таблиці, зробити це буде неймовірно важко, адже очок втрачено вдосталь. Хоча у грі з «енергетиками», хлопці однозначні фаворити. Достатньо назвати три прізвища – Лук’яненко, Власенко, Тмєнов, аби зрозуміти, що нас очікує в цій грі.

Helen Marlen United вже обіграв VPK Group, можливо, потрібно бути максимально послідовним і виграти ще у одного з фаворитів змагань? Хлопцям, коли вони на куражі, це під силу.

VPK Group однозначно опинився у великій психологічній ямі, з якої потрібно вилазити. Інакше думки про чемпіонство так і залишаться думками. Три гри без перемог – це забагато для такого колективу. Однак зазначимо, що Цой допомогти цьому колективу не зможу, він до сих пір у Австралії, захищає ворота нашої збірної з міні-футболу. Assistant Group дав бій FBS у попередньому турі, чекаємо на продовження банкету.

Prime переграв Ciklum у матчі першого кола з рахунком 5:3, але ця перемога буда максимально непростою. Безумовно, «айтішники» в цьому сезоні більше розчаровують, ніж радують, але команда Володимира Кравченка настільки непередбачувана, що може бути все.

ЛІГА SILVER

  • Justlictors – ТАСКОМБАНК
  • AZ-41 – Goalbusters
  • Deloitte – Футбол ½
  • Central Yard – 3-Й Тайм

Напередодні фіналу чотирьох, команди срібного дивізіону дограють свої матчі регулярного чемпіонату.

Зазначимо, що Justlictors, хоча випереджає Karcher всього лише на три бали, достроково гарантував собі місце в першій четвірці, адже в очній дуелі переграв цю команду з рахунком 8:4.

Також сподіваємося, що Goalbusters закінчить сезон на мажорній ноті, здобувши свої перші очки в сезоні. Зробити це проти AZ-41 буде непросто, але такого розгрому, як було в  матчі проти БізнесОілГруп (23:1), сподіваємося, не буде.

Центральним матчем туру в сріблі, безумовно, буде гра Central Yard – 3-Й Тайм. Обидві команди продовжують боротьбу, як мінімум, за друге місце, тому напередодні фінального етапу перемога конче необхідна обом командам. «Барбери» на даний момент випереджають своїх опонентів на три очки.

Футбол ½ ще може закінчити сезон на п’ятому місці, але для цього потрібно залізно обіграти Deloitte і чекати на помилку від Karcher, який ще зіграє проти Таскомбанку.

ЛІГА GOLD

  • Check Point – Golazo
  • Aurora Team – Alser
  • Террікон – Big Board

Ситуація ідентична до срібного дивізіону. Команди дограють регулярний чемпіонат, але, наприклад, Check Point, в разі перемоги над «голеодорами», гаранту собі місце в фінальній частині. Будь-який інший результат – не підходить.

Відверто кажучи, хотілося б, аби свою першу перемогу у рамках золотої ліги здобув Террікон, але у хлопців гра проти лідера і одного з головних претендентів на чемпіонство,  Big Board, який займає першу сходинку.

Aurora Team, для заспокоєння совісті, теж потрібно не програти і тоді перша четвірка нікуди від хлопців не дінеться. Враховуючи переможну серію з п’яти матчів поспіль та нестабільність суперника, це хлопцям цілком під силу.

ЛІГА CHALLENGE 2

  • Letrado – ФК Боллівуд
  • FC Lawgris – Ring Ukraine
  • ФК Сокіл – Golden Hurricane
  • Svarog – IntensFit
  • MFC Blue Whales – KMA
  • Директ – ФК Тєлєга

Особливо хочемо звернути увагу на дуель лідерів - FC Lawgris – Ring Ukraine. «Адвокати» виграли усі свої матчі, що було досить прогнозовано. Ring Ukraine, в свою чергу, один раз програв, але з мінімальним рахунком – 0:1.

Також дуже цікавим протистоянням обіцяє бути дуель між Svarog і IntensFit. Наразі ці колективи є одними з найрезультативніших у лізі (22 проти 14 забитих голи), а також мають в своєму активі по 6 очок.

Не менш прискіпливо будемо спостерігати за MFC Blue Whales, у складі якого в попередньому турі давав вогню Трускало, який оформи пента-трик. Letrado може брати свої перші бали в сезоні, адже Боллівуд наразі пропускає більше за інших – 25 голів в трьох матчах.

Директ і ФК Тєлєга очок не набирали, тому одна з цих команд (а може навіть і дві) точно зможе свят кути перші очки у сезоні.

SHEBEL – A

  • Prometheus – Star Cars
  • Авіаліга – Дельта Донбас
  • КнБ Studio – LP-CRM
  • FC DUZAIN FASAD – Denon

Від цієї ліги можна отримувати лише кайф!

Авіаліга – Дельта Донбас – стовідсотково центральний матч туру, в якому зійдуться ТОП-команди дивізіону. Донбас програв попередній тур КнБ Studio з рахунком 4:5, але той матч, за пристрастями та сценарієм, не поступався Суперлізі. «Авіатори», в свою чергу, обидва свої матчі виграли, але зараз суперник буде на голову сильнішим.

Чи зможе LP-CRM здобути перші очки в сезоні, адже програшна серія команди нараховує вже три матчі. Інше питання, що грати доведеться проти надпотужного КнБ Studio, який виграв усі три своїх матчі, а також може похвастати найсильнішою лінією нападу в сезоні – 15 голів.

FC DUZAIN FASAD, скоріш за все, продовжить свою переможну серію, але Denon в попередньому турі, відверто кажучи, приємно здивував, здобувши максимально впевнену перемогу – 7:3.

А в матчі Star Cars і Prometheus обидві команди спробують реабілітуватися за поразку у попередньому турі.

Shebel B

  • UMG – Ardi Logistics
  • DHL – АФК Миротворець
  • Galyatasaray – MFC Generals

Центральна гра туру – протистояння UMG – Ardi Logistics. З таким складом, який є у «логістів» прямо зараз, вони цілком могли на рівних виступати в Суперлізі, тому, скоріш за все, саме цей колектив є фаворитом звітного матчу. Тим паче, що по чуткам, UMG буде не в оптимальному складі.

MFC Generals зіграють проти Galyatasaray, який отримав 10 голів у минулому турі, тому фаворит цієї зустрічі більш ніж очевидний.

DHL І АФК Миротворець мають по три залікових бали, маючи в своєму активі по одній перемозі і поразці. Інше питання, що Миротворець пропустив всього лише 6 голів, в той час, як у воротах їх опонентів опинилося 14 результативних ударів.

БОНУС

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ – ДОНБАСЕНЕРГО

SC Advocates – THIS IS ПИВБАР

ФІНАЛ МАЛОГО КУБКА SFCK – EVO - FC DUZAIN FASAD

Три надважливих протистояння. По-перше, гра фіналу чотирьох між «газовиками» і «енергетиками», після якої, цілком можливо, вже може визначитися чемпіон Суперліги. В регулярному чемпіонаті Донбасенерго переміг своїх опонентів з рахунком 5:2, а у разі перемоги в звітному матчі, гарантує собі чемпіонство.

SC Advocates і THIS IS ПИВБАР розіграють путівку в фінал чотирьох. Краща ситуація у «рок-н-рольників», які мають на один бал більше, тому можуть грати з позиції сили.

EVO, який в чемпіонаті безнадійно програє всім підряд, у кубку SFCK демонструє непогану ходу, вийшовши до фіналу. Інше питання, що «дизайнери», за рахунок довшої лави запасних, точно будуть фаворитами звітного матчу.

Прес-служба SFCK