Від ліги THIS IS ПИВБАР до Shebel. Зібрали кращих гравців туру!, Серед них є дійсно зіркові, по міркам турніру, виконавці., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

03.10.2019

Від ліги THIS IS ПИВБАР до Shebel. Зібрали кращих гравців туру!

03.10.2019

Від ліги THIS IS ПИВБАР до Shebel. Зібрали кращих гравців туру!

Ліга THIS IS ПИВБАР

Голкіпер: Іван Колесник, "Нікофлекс"

Ваня повертається до збірної кращих гравців туру. Чесно кажучи, ми вже й встигли забути, коли він опинявся серед когорти кращих але коли заслужив, то заслужив. 24 рази билу у напрямку воріт Івана гравці суперника, але він був постійно на стражі порядку, пропустивши всього раз.

Сергій Фарафонов "Black Alfa"

Сам факт того, що "Black Alfa" здобула другу перемогу поспіль (чого в цьому сезоні з хлопцями ще не траплялося), вже велика перемога. Але Фарафонов, який нещодавно був серед п’ятірки кращих гравців усього туру, знову довів свій високий рівень. «Фармацевти» не знайшли антидоту на його результативні дії, пропустивши від Фарафонова тричі, причому два голи були забиті з десятиметрової позначки. 

Євген Федотов "Intercity"

Євген продовжує «робити вітер» в звітному дивізіоні, підкорюючі усі можливі бомбардирські рекорди. У минулому турі він прийняв участь рівно у половині голів своєї команди, відмітившись дублем та асистом. Тепер на його рахунку вже 18 голів в сезоні!

Харіс Кемфор "DTEK"

Ми б дуже здивувалися, якби не побачили Харіса серед когорти кращих гравців туру, адже в цій історії він фігурує майже постійно. У грі проти колективу Playtika він забив три з п’яти голів своєї команди, а також не забув відзначитися результативною передачею.

Станіслав Хиля "ABMcloud"

Станіславу вдалося забити два м’ячі у центральному матчі туру проти CRO United. Навіть не дивлячись на той факт, що один з цих голів був забитий з пенальті, Хиля постійно був на вістрі. До речі, його перший м’яч у ворота суперника вийшов дуже смачним, адже він класно обробив м’яч після передачі партнера, а потім, ледь піднявши голову, наніс більярдний удар у кут воріт суперника.

 

Ліга Errеа. ТОПИ!

Голкіпер: Юрій Пьянков, БВС-ТОРГ

Юра став одним з тих, хто виграв для своєї команди ключовий матч проти VPK Group. Будемо відверті, цей колектив володіє однією з найсильніших атакуючих ліній в цьому дивізіоні, тому перемога БВС і всього один пропущений м’яч від Юрія це сильне досягнення.

Ілля Биков "FBS"

Man of the match в протистоянні з «асистентами» це саме Ілля. Гру, яку він продемонстрував на минулих вихідних, потрібно показувати тренерському штабу національних збірних України з футзалу чи міні-футболу, адже такий талант не можна втрачати. Він забив чотири голи у ворота суперника, а також відзначився гольовою передачею. Питання є? Навряд чи!

Артем Горгола "БВС-Торг"

До матчу проти VPK Group Артем мав в своєму активі 6 голів і 6 результативних передач. Але тепер в його активі на два асисти більше. Горгола провів, мабуть, один з найсильніших матчів в цьому сезоні, допомігши своїм партнерам переграти головних конкурентів у боротьбі за чемпіонство.

Микита Тменов "Sky up"

Тмєнов повністю заслужив на звання кращого кравця матчу проти Ciklum, і одного з найсильніших гравців минулого туру. На рахунку Микити всього лише один забитий м’яч, але головне, що він відмінно асистував своїм партнерам, записавши собі в актив три гольові передачі. 

Радислав Сиворакша "Fans team arsenal"

Відомий співак Монатік у своїх піснях говорить «Дай мне ударных». Радислав, мабуть, як раз перед грою з «енергетиками» слухав щось подібне і дав такого «джазу», що суперник опинився в нокауті. На рахунку Сиворакши всього два гола, але він постійно був в епіцентрі подій, що дозволило його команді перемогти з рахунком 6:1.

Нікофлекс ліга. Монстри дивізіону!

Голкіпер: Ільхам Оруджев "Bilux"

Чесно, зовсім не дивує той факт, що Оруджев серед кращих. 26 ударів у бік воріт "Bilux" зробили гравці команди 112 Україна. Але людина-павук, даруйте, Ільхам Оруджев, хоча й пропустив три голи, в інших епізодах грав настільки впевнено, що навіть люди, які в цей час попивали прохолодні напої біля кафе третій тайм, прийшли подивитися на його гру!

Олександр Щербаха "Getman Kyiv"

«Гетьмани» нарешті перемогли!!! Хлопці, ну нарешті, ми на це дуже чекали. Але, цілком ймовірно, цього могло б й не статися, якби не супер впевнена гра від Щербахи. Сашко не тільки відзначився двома асистами у грі з АМФК, він був справжнім тилом своєї команди, людиною, яка робила необхідну різницю у грі!

Сергій Румпа "Eclipse"

У цієї команди завжди виділяється хтось з п’ятірки Румпа, Макарчук, Денисюк, Косенко або Симоненко. Цього разу вистрілив Сергій, який не тільки відзначився у воротах «друзів» двічі, а й встиг оформити гольову передачу.

Антон Лошак "RwS bank"

Антоніо останнім часом проявляє себе скромно, в тому сенсі, що він намагається більше асистувати, ніж забивати власноруч. Так вийшло і в матчі проти EVO, який, відверто кажучи, проходив у рівній грі, але дві гольові передачі Лошака зробили різниці, а «банкіри» перемогли» 4:3!

Дмитро Клименко "Friends Team"

Дмитро і його результативні дії виявилися дуже доречними для «друзів», які з великими труднощами, але здолали Eclipse. Вони, по-перше, виявилися дещо переломними, а по-друге, саме гол Дмитра за декілька десятків секунд до фінальної сирени, приніс його команді омріяну перемогу – 4:3!

 

Ліга ALEXX. Вони грали краще за інших!

Голкіпер: Максим Величко "M&B Service"

Єдиний голкіпер у турі, який не пропустив жодного м’яча у власні ворота. Це, по-перше. Єдиний голкіпер, якій за останній час змусив замовкнути максимально потужну атакуючу лінію Brooklyn. Це, по-друге! Та й взагалі, Величко провів ТОП-матч, заслуживши звання кращого голкіпера ліги на минулому тижні.

Михайло Назаренко "News one"

Назаренко забив максимально важливі голи у грі проти Bianconeri. Забивши м’ячі на 13-й і 17-й хвилинах матчу, він відправив суперника у нокдаун, з якого він майже зміг вибратися, але все одно перемога залишилася за командою  "News one"!

Антон Семененко "Uptech team"

Ми думали, що "Uptech team" вже ніколи не переможе. Це, звичайно, жарт, але серія з п’яти матчів без перемог, відверто кажучи, затягнулася. Семененко зрозумів, що потрібно брати справу в свої руки, забив два м’ячі у грі проти ALEXX, ставши співавтором впевненої перемоги своєї команди – 3:0!

Дмитро Сторожук "Brooklyn"

"Brooklyn" перервав свою серію з двох перемог, мінімально поступившись "M&B Service". І хоча забити голів цій команді не вдалося, але Сторожук зробив все,  аби його команда здобула позитивний результат. Він загострював, бив по воротам суперника, накручував опонентів, але підтримки партнерів не вистачило.

Франциско Пінто "Bianconeri"

Цікаво, що у цього колективу також перервалась переможна серія, яка налічувала три матчі поспіль. Пінто, в свою чергу, який в чотирьох матчах заробив 8 балів, в цій грі за рахунку 3:0 на користь суперника, зробив усе, аби врятувати гру. Він відзначився голом і асистом, але цього все одно не вистачило, аби здобути бодай один бал.

 

Challenge 2. Новачки, які грають кращі за інших!

Голкіпер: Денис Лещенко "Легіон"

Лещенко, або, як його іноді називають «Лєщ», провів шикарний матч проти потужного дебютанта – Letrado. У складі команди грає багато сильних форвардів, які неодноразово загрожували воротам Дениса. Тим не менш, Лещенко надійно грав на лінії та своєчасно виходив, аби підстрахувати своїх партнерів, пропустивши у підсумку всього один гол, а команда перемогла з рахунком 4:1.

Анатолій Воронкін, "КМА"

Воронкін, мабуть, був одним з найкорисніших гравців своєї команди у матчі проти «золотих ураганів». Він не тільки двічі зрівнював рахунок у матчі, він таким чином буквально змушував своїх партнерів по команді повірити у власні сили, здобувши у підсумку вольову перемогу – 4:5!

Олег Трускало, "MFC Blue whales"

Відмінний трансфер від "MFC Blue whales". Трускало вперше приїхав грати за цей колектив в нашому турнірі і одразу ж розгромив Боллівуд. Інакше ми сказати не можемо, адже на рахунку Олега п’ять забитих м’ячів у ворота своїх опонентів. Причому забив він їх всього лише за 31 хвилину.

Владислав Науменко, "Легіон"

Якщо «Лєщ» відмінно грав у воротах Легіону проти Letrado, то Науменко робив справжні дива на футбольному полі. Здавалося, що він встиг відзначитися усюди. Він і забив, і зробив дві гольові передачі, і навіть встиг отримати жовтку картку, тому однозначно став кращим гравцем звітного протистояння.

Віталій Нестерук, "Lawgris"

"Lawgris" здобув максимально непросту перемогу над колективом IntensFit, але вона стала можливою виключно завдяки старанням, досвіду і вмінням легенди українського футзалу. Нестерук зробив п’ять гольових передач, що є зовсім нерядовим показником для сорокарічного гравця!

 

Ліги Shebel A|B. Гравці, про яких неможливо забути!

Голкіпер: Дмитро Толмачов, Дельта Донбас

Хтось скаже, чому ви ставите кращим голкіпером футболіста, який пропустив п’ять м’ячів, а також відзначився автоголом? У нас є на це відповідь. По-перше, Дмитро духовний, якщо хочете, лідер своє команди, який постійно підказує польовим гравцям, що робити. По-друге, він здійснив близько 20 сейвів, що вже заслуговує на величезну повагу!

Юрій Грінчук, UMG

Було б несправедливо не включити у ТОП-список гравців звітних дивізіонів Юру. У матчі проти Galyatasaray він проявив неабияку результативність. Так, безумовно, можна сказати, що суперник був не дуже сильним, але забити 4 рази, а потім ще тричі асистувати своїм партнерам – це сильно!

Сергій Курдас, КнБ Studio

Колись Сергія вважали легендою фут зальною спільноти Києва. Ні, ми не хочемо сказати, що зараз він вже «не торт». Просто гравців та змагань стало більше, то ж його досягнення, хоча й залишилися на рівні, але просто змішалися в купу з усіма іншими. Але грою проти Дельта Донбасу він нагадав, чому заслуговує на такі компліменти. Він прийняв участь в 4 з 5 голів своєї команди, відзначившись двома голами та двома асистами.

Олександр Попсуй, Дизайн Фасад

Злий геній команди Prometheus. Гравець, який буквально змучив захист суперника, постійно створюючи небезпеку у воріт суперника для себе і своїх партнерів. Але головне, що Попсуй провів дуже результативний матч, адже він записав на свій рахунок три забитих м’ячі.

Євген Яблонько, Ardi Logistics

Привіт, це Женя Яблонько і в нього є хобі – забивати голи пачками у ворота своїх опонентів. В минулому турі під гарячу ногу цього майстра потрапили гравці команди DHL, яким довелося шість разів виймати м’яч із сітки власних воріт саме після ударів Яблонько.