Огляд туру SFCK. Кожна ліга дарує сюрпризи!, «Гетьмани» не вигравали 10 матчів поспіль, але здійснили, мабуть, найбільш гучну сенсацію ліги Нікофлекс!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

01.10.2019

Огляд туру SFCK. Кожна ліга дарує сюрпризи!

01.10.2019

Огляд туру SFCK. Кожна ліга дарує сюрпризи!

Огляд туру SFCK. Кожна ліга дарує сюрпризи!

  • «Фенікси» закінчили сезон Суперліги на восьмій позиції…
  • Террікон ризикує закінчити Золотий дивізіон без перемог, адже «червоно-білі» знову програли.
  • «Нафтовики» здобули одну з найбільших перемог в історії нашого турніру, а Лошак заробив 11 балів по системі гол+пас (8 голів і 3 асисти) в рамках срібного дивізіону.
  • 10-й матч без поразок і п’ята перемога поспіль – це історія про успішні виступи «залізничників» у лізі THIS IS ПИВБАР.
  • «Авіатори» набрали висоту в рамках ліги Errea!
  •  «Гетьмани» не вигравали 10 матчів поспіль, але здійснили, мабуть, найбільш гучну сенсацію ліги Нікофлекс!
  • Перервалася серія з трьох перемог поспіль у колективу Bianconeri в рамках ліги ALEXX.
  • Lawgris здобуває третю перемогу поспіль, підтверджуючи статус одного з фаворитів ліги CHALLENGE (2), а Нестерук робить п’ять гольових передач в одному матчі.
  • Команди КнБ Studio і Дельта Донбас підтвердили в очному протистоянні, що будуть головними фаворитами дивізіону SHEBEL!

Суперліга

UMG – AIM- 6:1

Голи: Абдуллаєв (2), Коростов, Кравченко, Мельниченко, Півень – Щирин

Обидві команди, як ви розумієте, вже не претендували ні на що у Суперлізі, але грали вони, в першу чергу, за свій престиж. Таку гру, яку показав UMG у звітному матчі, ми чекали від цієї команди увесь сезон. Тільки подумайте, ця команда забила 6 голів за 18 хвилин, екс-голкіпер, Сашко Абуллаєв оформив дубль, а Сергій Півень, який проводив першу гру в цій суперлізі, одразу ж відмітився голом. Фантастика! AIM на гол престижу напрацював, який, звичайно, забив капітан – Щирин.

Донбасенерго – SC Advocates – 7:3

Голи: Яблонько, Степаненко (2), Сандецький (2), Накаэв (2) – Рахмэтов, Бровко, Фещенко

Як ми і прогнозували, «адвокати» все ж таки поступилися «енергетикам», а боротьбу за місце в першій четвірці вони продовжать з «рок-н-рольниками», які випереджають їх на один бал. Що стосується звітного матчу, то лише забивши 5 голів, «енергетики» трішки заспокоїлися і дали можливість супернику дещо вирівняти гру. Відзначимо, що Яблонько, який розпочинав сезон у складі Pokupon Stars, перейшов до складу «енергетиків».

FC Phenix –Pokupon Stars – 3:5

Голи: Усок, Кривізюк, Новіков – Шундрик (2), Саківський, Семенов, Чеберяк

«Фенікси» закінчили сезон Суперліги на восьмій позиції… Будемо відверті, це зовсім не той результат, на який ми розраховували, коли говорили про цей колектив на початку сезону. Так, не завжди вдавалося збирати основний склад, але це не дуже серйозне виправдання. В звітному протистоянні Усок і компанія грали до тих пір, поки були сили. Причому саме Phenix двічі виходив вперед, але «зірки» стояли на своєму. Багато чого вирішив гол Саківського «в роздягальню», який додав впевненості одним, а також приголомшив інших.

Укргавидобування – Pokupon.ua – 2:2

Голи: Кібіш, Іванкевич – Федоренко, Чеберяк

Молодший Pokupon приємно здивував грою та результатом у матчі проти «газовиків». Укргавидобування, який, як завжди зробив ставку на швидкі голи, забив двічі на початку першого і другого таймів. Здавалося, що цей акт можна закінчувати, але «любителі знижок» проявили характер, вирвавши нічию за шість хвилин до закінчення гри, зусиллями Федоренко і Чеберяка.


Золотий дивізіон

Террікон – Aurora Team – 3:5

Голи: Середа, Кузьменко, Пузік – Грушко, Жихарев (3), Середа (аг)

Террікон ризикує закінчити Золотий дивізіон без перемог, адже «червоно-білі» знову програли. Проблема в тому, що ця команда іноді провалює лише деякі відрізки матчу, чого стає достатньо для того, аби втратити очки. Так, наприклад, Aurora забила 3 голи всього лише за 12 хвилин. Нокдаун, правда?! Так, безумовно, після цього Террікон два голи відіграв, але проблема була ще й в тому, що черговий сильний матч провів Жихарев, який оформив в цьому матчі хет-рик, а наприкінці гри Середа зрізав м’яч у власні ворота…

Golazo – Ajax – 1:6

Голи: Марцун – Степаненко (2), Мельник (2), Гаврутенко, Казмирук

Неочікувано, але по ділу. Чому? Тому що «голеодори» Сашка Русіна так і не придумали, як потрібно нівелювати загрозу від Степаненка і Мельника. Хлопці прекрасно знали, що ці гравці на двох забили 17 голів і оформили 18 результативних передач, але протидіяти не змогли. Як наслідок, обидва оформили по два голи і по два асисти, вимкнувши суперника з боротьби за медалі.

Secur – Check Point – 2:10

Голи: Дацко, Рибаков – Лазарев (2), Рахно (2), Савушкін (2), Степанюк (2), Ферук, Шрам

Про цей матч можна не говорити багато, а лише констатувати дві головні події. Secur програв 9-й матч поспіль (перемогу над Уличной Едой, яка закінчила чемпіонат достроково, ми не рахумоє), а Олександр Савушкін зробив за одну гру більше, ніж за сім попередніх. Олександр забив у ворота суперника двічі, а також оформив… 4(!!!) асисти). За попередні матчі він встиг забити три голи і зробити один асист. Дуже сумно, що Check Point прокинувся лише під кінець сезону, адже хлопці реально могли претендувати на перші місця.

Developex –Big Board – 1:1

Голи: Шукатка - Митник

Голи: Developex вже точно не буде чемпіоном, хоча цей сезон, безумовно, можна назвати найбільш успішним в історії команди Володимира Гобова! Якщо, звичайно, поєднати силу суперників, якість гри і, власне кажучи, підсумковий результат. Перший гол забив саме Big Board, коли Шукатка розстріляв кіпера «айтішників», перебуваючи серед трьох захисників суперника. Тим не менш, підопічні Уса відповіли своїм голом ще у першому таймі, коли Митник, пробиваючи вдруге по воротах суперника, відправив м’яча по неймовірній траєкторії, а той все ж таки опинився у воротах – 1:1. Виявилося, що більше голів ми не побачили, але головне, що ця нічия точно влаштувала Big Board, який, якщо виграє у Террікона, гарантує собі чемпіонство.


Silver Division

Deloitte – Central Yard – 1:8

Голи: Дністровський – Морозов (2), Инжиевский, Хоменко, Цисар, Яцишин

Central Yard зіграв, відверто кажучи, гру, яка для них майже нічого не значила. В тому сенсі, що чемпіонство вони програли «нафтовикам», перемога яких в матчі з Goalbusters не підлягала жодним сумнівам, а друге місце все одно потрібно було б відстоювати у грі проти 3-ТАЙМ. Таким чином, гра проти Deloitte була простою формальністю, а три м’ячі у першому таймі вирішили її фінал. Зазначимо, що лише раз у цьому сезоні підопічні Зайця програли не з розгромом (2:3), адже всі інші поразки були, як мінімум, з різницею у три м’ячі. 

Бізнес Оіл Груп – Goalbusters FC – 23:1                      

Голи: Лебідь, Лошак (8), Акімов (2), Коваленко (5), Торкін (5), Чернишенко – Дарід Аль-Хаялі

Що тут казати… Сподіваємось, що якщо Goalbusters продовжить виступи в нашому турнірі у наступному сезоні, хлопці змінять погляди, щодо формування команди. «Нафтовики», в свою чергу, здобули одну з найбільших перемог в історії нашого турніру, а Лошак заробив 11 балів по системі гол+пас (8 голів і 3 асисти).

ТАСКОМБАНК – 3-Тайм – 4:8

Голи: Якимчук, Бортник, Литвиненко (аг) – Кондратьєв, Романчук (5), Фролов (2)

«Банкіри» боролися рівно до того моменту, поки їх суперник не забив третій гол. 3-й Тайм двічі виходив вперед, але Якимчук і Бортник зрівнювали рахунок на табло. Тим не менш, найцікавіше було попереду. Романчук, який міг би претендувати на звання найкращого форварда ліги, у підсумку забив п’ять, фактично самотужки поховавши надії суперника на позитивний результат.

AZ-41 – Karcher – 1:1

Голи: Косе – Чирікал

Час початку цього матчу не дозволив команді Karcher підійти до гри в оптимальному складі. На жаль, у хлопців не було жодної заміни, чим AZ-41 скористався на початку другого тайму, коли Косе відкрив рахунок у грі. Дивовижно, але не дивлячись на втому, Karcher зміг відігратися за допомогою Чирікала, який відзначався результативними діями у всіх п’яти матчах своєї команди. На жаль, тепер до першої четвірки Karcher потрапити не зможе.

Justlictors – AZ-41 – 5:2

Justlictors впевнено переграв втомленого суперника, розпочавши свою гольову феєрію вже на третій хвилині матчу, коли Озадовський ефектно замкнув передачу з правого флангу. Відзначимо, що Нестеренко майже одразу рахунок зрівняв, але по-перше, Лапанашвілі вже через хвилини вивів Justlictors вперед, а по-друге, Яковенко і Сидоренко забили по голу «в роздягальню».


Ліга THIS IS ПИВБАР

Eurobis – Нікофлекс – 1:4

Голи: Курчій – Ковальчук,  Максюта (2), Масюк

Вже не в перше за останній час за Нікофлекс дублем відзначається Максюта, а Eurobis вже черговий матч закінчує з червоною карткою у своєму пасиві. Це коротке резюме звітного матчу, але також потрібно відзначити, що саме Курчій відкрив рахунок у звітній грі, хоча ще до перерви Максюта і Ковальчук вивели Нікофлекс вперед. У другому таймі головні події відбувалися вкінці, коли Максюта оформив дубль, а Роман Мороз отримав червону картку за хвилину до кінця матчу.

FC Alterra – Intercity – 3:6

Голи: Невгадовський, Пухов, Яновський – Коршев, Слонім (2), Федотов (2), Христич

10-й матч без поразок і п’ята перемога поспіль – це історія про успішні виступи «залізничників» у лізі THIS IS ПИВБАР. Федотов, до речі, забив вже 18-ть голів в сезоні, будучи одним з головних претендентів на так звану золоту бутсу ліги. Що стосується безпосередньо матчу, то можна впевнено заявити, що Alterra дала бій. Програючи 0:2 і 2:3, команда рахунок двічі зрівняла, а от потім сил не вистачило. В підсумку вольова перемога Intercity, який відстає від першого місця на один бал.

ABM Cloud – CRO United – 3:2

Однозначно центральний матч туру! Особисто нам запам’яталася гра двох футболістів. Безумовно, це Хиля у «айтішників», який постійно опинявся на вістрі, забивши першій, а потім і переможний голи своєї команди. А також Федорченко з CRO United. Сергій організував гол Шаповалова, віддавши відмінну передачу, а потім, зігравши з ним в стінку, відзначився сам. Інше питання, що Трофименко забив третій гол для ABM Cloud, що дозволило не тільки перемогти, а й відірватися від CRO United на 6 очок.

Black Alfa – Юрія-Фарм – 5:3

Голи: Кравцов, Педько, Фарафонов (3) – Корівник (2), Малюк

Друга перемога поспіль для Black Alfa!!!Просто до цього у команди Анатолія Педько була наступна статистика: 5 матчів без перемог – перемога/п’ять матчів без перемог – перемога! І це, друзі, при тому, що «фармацевти» тричі виходили вперед! Тричі! Але Black Alfa знаходила в собі сили, відігравалася, а потім за справу взявся Фарафонов, який реалізував два поспіль десятиметрові удари. Додайте сюди ще гол Кравцова і отримаєте перемогу з рахунком 5:3.

DTEK – Playtika – 5:3

Голи: Кемфор (3), Бекузаров, Шрам – Куцопалов (2), Захаренко (2)

DTEK вдруге в сезоні здолав Playtika, але цього разу не настільки легко, як в першому колі (8:0). Захаренко відкрив рахунок вже на 5й хвилині матчу, і якби не пенальті, який за три хвилини реалізував Шрам, все могло вийти інакше. А так «енергетики» отримали необхідні емоції і далі вже повністю володіли територіальною перевагою. «Енергетики» залишаються на другому місці, але за втраченими очками поки перші.


Errea League

Skyup Airlines – Ciklum – 6:2

Голи: Лобанов, Накаєв (2), Півоваров, Тмєнов, Яхно – Смовський, Заболотний

«Авіатори» набрали висоту в рамках ліги Errea! Вони не програють вже четвертий матч поспіль, поступово підбираючись до зони медалей. Безумовно, два асисти і гол всього лише за 14 хвилин від Тмєнова, зробили свою справу, то ж «айтішникам» важко було прийти до тями. Хоча Смовський і Заболотний двічі скорочували розрив до мінімуму.

БВС-ТОРГ – VPK Group – 3:1

Голи: Абрамов, Зарецький, Курмашин (аг) – Немолот

VPK Group не може виграти три матчі поспіль, а наступну гру цієї команди пропустить один з її лідерів, Цой, який зараз захищає кольори національної збірної України на чемпіонаті Світу з міні-футболу.  Програш БВС, на наш погляд, відбувся через декілька причин – швидкий гол Абрамова, швидкий авто гол від Курамшина на початку другого тайму та просто невеличка психологічна яма, в яку потрапила команда. БВС-ТОРГ, в свою чергу, продовжує займати перше місце у турнірній таблиці.

Енергія – Fans Team Arsenal – 1:6

Голи: Жихарев – Сиворакша (2), Лазебник (2), Шульга, Стеценко

Очікувано, впевнено і заслужено. Три слова, які найкраще характеризують гру «канонірів» у цьому матчі. Якби не два голи, які відбулися на 3-й та 4-й хвилинах матчу, відповідно, то, можливо, «енергетикам» вдалося б уникнути розгрому. А так, навіть Жихарев, який претендує на звання одного з кращих гравців Золотої ліги, нічим (окрім, звичайно, гола) допомогти не зміг. Шульга, до речі, якого ми часто звикли бачити у воротах, відкрив рахунок у звітному протистоянні.

Assistant Group – FBS – 4:5

«Асистенти», на жаль, продовжили свою без виграшну серію до 4 матчі поспіль. Тим не менш, ця команда могла розраховувати на нічийний результат, а може й більше, якби не феноменальна гра Іллі Бикова у звітному матчі. Цього хлопця просто неможливо було зупинити. Він прийняв участь у всіх голах своєї команди, забивши чотири голи та оформивши гольову передачу!


НІКОФЛЕКС ЛІГА

FC Getman Kyiv – АМФК – 5:0

 «Гетьмани» не вигравали 10 матчів поспіль, але здійснили, мабуть, найбільш гучну сенсацію ліги Нікофлекс! Підопічні Ігоря Криворучка, за що їм честь і хвала, провели, мабуть, найкращий матч в сезоні. Перший «сухий» матч в сезоні! Безумовно, головними героями матчу для «гетьманів» стали Олександр Щербаха, який оформив два асисти та Гіві Кардава, на рахунку якого дубль!

FC Bilux – 112 Україна – 4:3

Голи: Плотницький, Спітковський, Бондар, Вовк – Шевченко, Звиглянич, Кузнєцов

FC Bilux нарешті перервав свою серію з двох поразок поспіль, здобувши досить впевнену по грі, але не за рахунком, звитягу над «телевізійниками».

Friends Team – Eclipse – 4:3

Голи: Белецький, Бондарчук, Клименко, Сьомка – Макарчук, Румпа (2)

«Друзі» відчули набагато більше супротиву у грі проти Eclipse в цьому турі, ніж у грі першого кола. Тоді, нагадаємо, підопічні Олекандра Андрєєва перемогли 9:2. Зараз Eclipse дав справжній бій, а забивали ті, від кого ми це і очікували – Румпа і Макарчук. На рахунку цього дуету вже 23 голи – рівно половина від усіх результативних ударів команди.

RWS Bank -  EVO – 4:3

Голи: Коновалов, Нікітов (2), Скринник – Баштовой, Косе, Тверяков

«Банкіри» дали вогню у грі з EVO, а особливо це стосується Лошака, який записав на свій рахунок три результативні передачі. EVO вкотре програло і, враховуючи перемогу «гетьманів», опустилося на останню сходинку в турнірній таблиці.


ALEXX LEAGUE

NewsOne – Bianconeri – 4:3

Голи: Покривець, Назренко (2), Черняк – Адамчук, Пінто, Бойчук

UpTech – ALEXX – 3:0

Голи: Семененко (2), Хижняк

M&B Service – Brooklyn – 1:0

Голи: Демчан

Рідко буває так, що долю протистояння вирішує один забитий гол. Але в матчі «сервісників» і Brooklyn стало саме так. Підопічні Антона Лошака змогли продовжити свою серію без поразок, збільшивши її до 6 матчів поспіль. Демчан, до слова, забив за три хвилини до закінчення першого тайму, коли змістився з лівого флангу в центр, пройшов двох суперників і точно пробив у кут воріт.

Нарешті прийшов до тями колектив UpTech, який перервав серію без перемог, яка налічувала вже 5-ть матчів поспіль. Семененко сміливо можна назвати героєм «айтішників», адже він забив два голи. Тим не менш, особливо хочеться відзначити гол Хижняка, який відзначився у воротах суперника після ефектного удару п’ятою. Головною проблемою «чорних» лишається погана реалізація власних моментів і «привози» біля власних воріт.

Також констатуємо, що перервалася серія з трьох перемог поспіль у колективу Bianconeri, який буквально провалив перший тайм матчу проти NewsOne. Чому це сталося – сказати важко, але пропустивши три голи за 7 хвилин, повернутися в гру було важко. Тим не менш, хлопці наважилися це зробити, влаштувавши фурор наприкінці матчу. Адамчук і Пінто скоротили розрив до мінімуму, але миттєва відповідь Черняка звела всі їх старання нанівець.


Challenge League

MFC Blue Whales – ФК Боллівуд – 6:3

Голи: Трускало (5), Качаенко – Димінський (2), Володін

Letrado – Легіон – 1:4

Голи: Аліменко – Дітковський, Панченко, Науменко, Таран

IntensFit – FC Lawgris – 3:6

Голи: Бабій, Доценко, Горбачевський – Романук (3), Артур Сологуб, Артем Сологуб, Василиненко

Golden Hurricane – КМА – 4:5

Svarog – Ring Ukraine – 2:4

Голи: Донгмо, Самойленко – Назаров (2), Червоний, Максуді

ФК Сокіл – ФК Телега – 4:1

Голи: Тищенко (2), Генцар (2) – Рубаник

Lawgris здобуває третю перемогу поспіль, підтверджуючи статус одного з фаворитів ліги. Але було б все так впевнено, якби не п’ять результативних передач від сорокарічного Віталія Нестерука? Просто машина! Також хочемо привітати «соколят» з першими трьома очками в чемпіонаті. Переграти Тєлєгу допомогли дублі Генцара і Тищенко. Ring Ukraine став першою командою у сезоні, якій вдалося переграти Svarog. Чесно кажучи, поки що Ring приємно дивує, принаймні, виступи цієї команди сильно відрізняються від того, що ми бачили колись ще за часів СК Польот. Крім того, відзначимо класну трансферну компанію від MFC Blue Whales. Хлопці підтягнули Олега Трускало, який у першому ж своєму матчі забив п’ять! Також вперше переміг КМА, який здолав «золотих ураганів». Легіон, в свою чергу, забив 4 голи за 30 хвилин у ворота Letrado, дозволивши потім опонентам один м’яч відіграти. Таким чином ця команда набрала вже 9 балів, посідаючи перше місце в лізі.


SHEBEL А

Avialiga – StarCars – 5:1

Голи: Кривенко (2), Лавриненко, Мороз, Тьоплий – Чернега

3:0 вже до восьмої хвилини забезпечили «авіаторам» комфортну перевагу в рахунку, а потім, що називається, дограти матч було вже справою техніки. Avialiga, таким чином, здобула другу перемогу поспіль, а от «автомобілісти» вже два матчі програли.

LP-CRM – Denon – 3:7

Голи: Вербенко, Луценко, Порох – Калайтан (3), Коротун (2), Макогон, Соболевський

Результат, який приємно здивував в контексті того, що Denon здобув свою першу перемогу у сезоні. Причому Вербенко відкрив рахунок в цьому матчі, але потім Denon забив шість разів поспіль, відправивши суперника в справжній нокаут.

Дельта Донбас – КнБ Studio – 4:5

Голи: Ільєнков (3), Чарковський – Курдас (2), Начаров (2), Толмачов (аг)

Центральний матч туру. Питань бути не може. По-перше, зазначимо, що дуже приємно чути від такої заслуженої у футзалі людини, як Дмитро Толмачов, що арбітри впоралися з пристрастями у цьому матчі. Причому він це сказав, хоча його команда у звітній грі поступилася. По-друге, матч нагадував справжні гойдалки. КнБ Studio забив двічі за шість хвилин, потім Донбас відповів чотирма результативними пострілами, а потім знову три голи від КнБ Studio, з авто голом ТолмачоваКоманди вкотре підтвердили, що будуть головними фаворитами звітного дивізіону!

Дизайн Фасад – Prometheus – 6:1

Голи: Попсуй (3), Гудима, Матвєєв, Катаранчук (аг) – Сиворакша

Прометей здивував тим, що зібрав класну банду на цей матч, а у підсумку поступився з розгромним результатом. Більше того, для команди Олександра Титаренка це вже друга поразка у трьох матчах, а знаючи амбіції цього колективу, потрібно щось терміново змінювати. Можливо, команді потрібен тренер на постійній основі… «Дизайнери», в свою чергу, перемагають вдруге поспіль і виходять на третю сходинку!


SHEBEL В

ARDI Logistics – DHL – 12:4

Galyatasaray – UMG – 0:10

SoftServeАФК Миротворець – 2:3

Супер-результативна ліга. Якщо перемогу «логістів» ще можна назвати не гроб в одні ворота, адже DHL дійсно намагався створити опір. Яцишин, який оформив хет-трик, та відзначився результативною передачею, робив все від себе залежне, аби виглядати гідно, але шість голів від Яблонько виявилися більш вагомішим аргументом!

UMG здобув, мабуть, одну з найбільших перемог у своїй історії, забивши у ворота суперника 10 «сухих голів». Особливо, як ми того і очікували, старався Гринчук. Юра забив 4 голи та тричі асистував партнерам. Ось що досвід виступів у Суперлізі з командою робить!

SoftServe, нажаль, програв третій матч поспіль, але це не показник, і я поясню чому. По-перше, цей колектив потрапив, відверто кажучи, у «групу смерті». Протистояти «генералам», «логістам», Миротворцю і екс-учаснику суперліги, UMG, буде непросто. Однак з досвідом прийдуть і результати. Найцікавіше у звітному протистоянні відбувалося  у перші сім хвилин. Миротворець зусиллями Демченко рахунок відкрив, потім «айтішники» зробили камбек, але Клименко (після передачі все того ж Демченко) рахунок зрівняв – 2:2. Вирішальний гол за десять хвилин до кінця гри забив Олександр Кравченко – 2:3. Міро вже третій, але боротьби попереду ще багато!

Євген Кучін, спеціально для SFCK