Новачки набирають оберти, центральний матч у лізі Errea та багато інших цікавих нов, Анонс туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20.09.2019

Новачки набирають оберти, центральний матч у лізі Errea та багато інших цікавих нов

20.09.2019

Новачки набирають оберти, центральний матч у лізі Errea та багато інших цікавих нов

Суперліга

  • Укргазвидобування – Донбасенерго
  • UMG – FC Phenix
  • Pokupon Stars – THIS IS ПИВБАР
  • AIM – Pokupon.ua

Враховуючи той факт, що в Суперлізі буде фінал чотирьох, деякі протистояння, які фактично можна вважати топовими, зараз будуть рядовими протистояннями.

Звичайно, найбільший інтерес для нас представляє матч між Укргазвидобуванням, який програв всього раз (але з рахунком 0:6), і Донбасенерго, командою, яка в п’яти з семи зіграних матчів не пропускала голів у свої ворота.

FC Phenix, який суто теоретично може зачепитися за місце в першій четвірці, забов’язаний перегравати UMG. Так, підопічні Сергія Мельниченко, хоча і виграли всього один матч в Суперлізі, класно проявили себе у Кубку SFCK, програвши у півфіналі Донбасенерго. Таким чином, впевнені, що «зелено-білі» точно дадуть бій «феніксам», а цей матч, можливо, буде одним з найцікавіших у звітному турі.

THIS IS ПИВБАР може гарантувати собі місце у першій четвірці, якщо переграє Pokupon Stars. Звичайно, зробити це буде важко, але знаючи потенціал та амбіції підопічних Сергія Богуна, це виглядає цілком реально. Тим паче, що перед поразкою у минулому турі, «рок-н-рольники» виграли 4 з 5 попередніх протистоянь.

Після того, як «маркетологи» виграли перший матч в Суперлізі у першому турі, за ним було шість поразок поспіль. Як наслідок, передостаннє місце у турнірній таблиці. Цікаво, що підопічні Євгена Задорожнього часто починають гру відмінно, а потім просідають, просідають і закінчують гру повним фіаско. Pokupon.ua, в свою чергу, команда рівна за класом, тому у цьому протистоянні все може вирішити індивідуальна майстерність того, чи іншого гравця.

Золотий дивізіон

  • Aurora Team – Golazo
  • Check Point – Ajax

Check Point, майже непомітно, перетворився у претендента на медалі завдяки двом перемогам в останніх двох матчах. Інше питання, що Ajax – команда трішки іншого ґатунку, тому з не буде неабияк важко. Особливо це стосується зв’язки Мельник – Ємельянов. Перший забив сім голів і зробив 9 асистів за п’ять матчів, а другий забив 15 голів та віддав 5 результативних передач у шести іграх.

Aurora Team і Golazo, як нам здається, основні суперники «голландців» у боротьбі за бронзові нагороди. Ці команди перебувають у відмінній формі, судячи навіть по матчам кубку, та можуть похвастати зіграним колективом.

Головною ударною зброєю «голеодорів» є Віталій Мельник з 13-ма голами у семи зіграних матчах. У Аврори найкращим наразі є Жиренков: 8 голів та 3 асисти у 5 матчах.

Срібний дивізіон

  • FC Goalbusters – Таскомбанк
  • Central Yard – Justlictors
  • AZ-41 – БІЗНЕС ОІЛ ГРУП
  • 3-й ТАЙМ – Deloitte
  • Karcher – Футбол ½

Deloitte, скоріш за все, не зможе продовжити свою переможну серію, розпочату в попередньому турі проти FC Goalbusters. Справа в тому, що 3-ТАЙМ продовжує боротьбу за медалі в цьому дивізіоні і, більше того, хоче реабілітуватися за розгромну поразку від Бізнес Оіл Груп. Тим не менш, якщо Дністровський зіграє так, як і в попередньому матчі (покер), то шанси на позитивний результат є.

Дуже непросто буде AZ-41, адже у суперниках міцний Бізнесоілгруп, який виграв 6 з 7 своїх матчів, забивши космічний 51 гол. Головний претендент на чемпіонство, як не крути.

Karcher і Футбол ½, скоріш за все, продемонструють вкрай результативну гру. По-перше, ці команди продемонстрували, що після літньої перерви перебувають у непоганій формі (вигравши 6:2 і 4:3, відповідно), а по-друге, на двох ці команди пропустили майже 70 голів, тому гра в обороні не найсильніший їх компонент.

FC Goalbusters ще не виграв жодного матчу в цьому сезоні, та й тенденції до покращення ситуації поки не має. У «банкірів» ситуація майже ідентична, але вони встигли виграти один матч у Срібному дивізіоні. Більше того, за п’ять матчів «банкіри» пропустили всього 20 голів, а це результат, який відповідає 3-му місцю.

Гра між Central Yard та Justlictors могла перетворитися на ключовий матч туру, але, знову ж таки, є декілька але. Justlictors вже випав з гонки за чемпіонство, а спрогнозувати збір команди на гру максимально важко. Що цікаво, у «барберів», які грають, як я це називаю, в хаотичний футбол, найкращий захист в лізі – всього 11 пропущених м’ячів.

Ліга THIS IS ПИВБАР

  • Intercity – Eurobis
  • Alterra – DTEK
  • Luxoft – ABM Cloud
  • Eurobis – Playtika
  • Юрія-Фарм – Chevrolet

Наша улюблена (точніше автора цих рядків) ліга, в якій щось буде зрозуміло тільки в останньому турі. ABM Cloud, який максимально сенсаційно програв у попередньому турі колективу Black Alfa (4:5), зіграє проти лідера – Luxoft. Цей колектив набрав непоганий хід, вигравши чотири останніх матчі. ABM Cloud, навпаки, лише раз виграв за 4 тури. Між собою ці команди не зустрічалися, але гра буде ТОП! Нагадаємо, як виглядають справи серед найкращих бомбардирів цих команд.

ABM Cloud: Станіслав Хиля (11 матчів – 17 голів/8 асистів), Олексій Рубан (7 матчів – 13 голів/4 асиста).

Luxoft: Роман Залавський (12 матчів – 12 голів/6 асистів), Станіслав Самко (11 матчів – 11 голів/5 асистів).

Цікаво, чи прийде до тями Chevrolet? Команда, на яку багато хто розраховував, як на фаворита ліги, здобула лише дві перемогу у восьми матчах, що, як ви розумієте, поки позбавляє її шансів на медалі. Юрія-Фарм дихає в спину, відстаючи всього на 4 очки. Перша зустріч команд закінчилася з рахунком 6:4 на користь «автомобілістів».

Eurobis зіграє одразу два матчі за вікенд. Проти Intercity, з яким хлопці ще не грали, а також проти колективу Playtika, з яким це протистояння також буде першим в сезоні регулярного чемпіонату. Playtika, хоч і не може похвастати стабільними результатами, але в попередньому турі переграла Chevrolet, явно додавши у грі з новим тренером. «Залізничники» взагалі останній раз програвали ще у п’ятому турі (22 червня), тож цілком можливо, що вони відсвяткують три місяці без поразок.

DTEK намагатиметься реабілітуватися за невдалий матч першого кола проти Alterra, коли саме цей колектив став першим в звітному дивізіоні, кому вдалося відібрати очки у «енергетиків» - 2:2. Alterra, до речі, не виграє вже 4 матчі поспіль.

Ліга ERREA

  • FBS – Ciklum
  • PRIME – Енергія
  • Helen Marlen United – VPK Group
  • VPK Group  - Fans Team Arsenal
  • БВС-ТОРГ – Sky Up Airlines

Одразу ж сконцентруємося на центральному матчі туру між VPK Group  і  Fans Team Arsenal. Цікаво, що ця гра буде перенесеним матчем першого кола, тому, що ВАЖЛИВО, гравці, дозаявлені перед другим колом, приймати участь у цій грі не будуть. Це, на нашу думку, буде справедливо і чесно. «Каноніри» можуть похвастати кращим захистом у сезоні – 22 пропущених м’ячі. VPK Group, в свою чергу, забили більше за інших – 58. Ото буде заруба!

Prime зустрінеться з Енергією, яку в матчі першого кола з великими труднощами переграв з рахунком 1:0. Про це, власне кажучи, в інтерв’ю згадував капітан номінальних господарів поля, Максим Каплунов. Інше питання, що у «енергетиків» теж багато чого змінилося. Нова форма, нові гравці, непогані результати в Кубку. Але, тим не менш, в чемпіонаті команда Балєєва ще не перемагала.

FBS і Ciklum проведуть зустріч команд, які на двох в попередньому турі пропустили 15 голів. Взагалі від цих команд ми очікуємо максимально результативного футболу, адже згадуючи їх гру у першому колі, інакше бути не може. Тоді, нагадаємо, матч закінчився з рахунком 5:5.

БВС демонструє цікаву статистику. Матч програє – п’ять виграє. Матч програє – п’ять виграє. Зазначимо, що наступний матч, якщо вірити статистиці, буде не дуже вдалим. Тим паче, що у складі «авіаторів» з’явилися Тмєнов (грав за ХІТ у минулому сезоні Екстра-Ліги України) та Апті Накаєв, гравець, який вигравав Кубок України з футзалу.

Також зазначимо, що VPK Group  доведеться зіграти другий матч за вікенд. В суперниках - Helen Marlen United. Команда, яка в останнє вигравала сім турів тому…

Ліга Нікофлекс

  • YBC – 112 Україна
  • FC Bilux – ФК Сталь
  • АМФК – Eclipse
  • Friends Team – RWS Bank

Цікаво, як проявить себе автор впевненої перемоги у минулому турі, команда 112 Україна, яка впевнено переграла EVO – 8:5!? Тоді, нагадаємо, по три м’ячі у складі цієї команди забили Кузнецов і Шосталь. Але попереду суперник ще більш кремезний. YBC відстає від другого місця всього лише на три очки, маючи гру в запасі! Більше того, «бізнесмени» забили вже пів сотні голів, в той час, як команда 112 Україна пропускає найбільше в лізі – 81 гол.

АМФК, який неочікувано в цьому сезоні може похвастати другою за надійністю обороною (всього 23 пропущених голи) зіграє проти Eclipse. Суперник – непередбачуваний, тому це лише додає інтриги у це протистояння. Зазначимо, що АМФК буде грати без свого тренера, Сергія Ананко, ому хлопцям потрібно розраховувати лише на себе. Головною зброєю Eclipse вважається Макарчук, на рахунку якого 12 голів і чотири асисти.

ФК Сталь, яка серйозно підсилилася перед цим туром (дивіться в нашому instagram), гратиме проти FC Bilux. Підопічні Олександра Шимківа ще претендують на третє місце, але є декілька але. По-перше, їх суперник виграв усі свої матчі, а по-друге, у першому колі «сталевари» розгромили FC Bilux з рахунком 4:0 (Гудзь оформив дубль і зробив асист).

Friends Team, який перервав свою серію з двох поразок поспіль, зіграє проти RWS Bank. Підопічним Олександра Андрєєва не можна втрачати бали, адже, по-перше, наздогнати Сталь фактично неможливо, а по-друге, срібні медалі знаходяться під великим тиском від «бізнесменів» і АМФК. «Банкіри», в свою чергу, грають більше у своє задоволення, а між собою ці команди в поточному сезоні зустрінуться вперше.

Ліга ALEXX

  • Binotel – Хурма
  • UpTech Team - M&B Service
  • Old Boys – Avatar
  • NewsOne – Brooklyn

Тут все просто і зрозуміло. Головним матчем вікенду буде протистояння Хурми і Binotel. Чому? По-перше, Хурма програла вже два матчі поспіль, серйозно погіршивши свої плани на здобуття медалей. Binotel в попередньому турі теж поступився КММ ДФС, якому ця перемога дозволила піднятися на другу позицію в лізі. Цікаво, що між собою Хурма і Binotel в цьому сезоні ще не грали.

UpTech Team вже чотири матчі перебуває без перемог. Це, погодьтеся, забагато, особливо, якщо згадати, що три з чотирьох матчів ця команда програла. Їх суперник, навпаки, зараз перебуває на першій сходинці, то ж втрачати очок просто не має права. Враховуючи шалену форму Максима Копаниці, який забив вже 20 голів і зробив 5 асистів, «айтішнікам» буде непросто. Ситуація ще й в тому, що між собою команди у цьому сезоні також не зустрічалися.

Old Boys – Avatar – гра команд, які фактично займають передостаннє місце у лізі, маючи по 10 очок. Більше того, навіть забили команди однаково – по 31-му голу.

Найкращий бомбардир «старих хлопців» - Ігор Чіженко (8 голів та 6 асистів).

Найкращий бомбардир Avatar – Олексій Волошко (4 голи та 2 асисти)

Між собою у цьому сезоні не грали.

Newsone набрав просто-таки крейсерську ходу, вигравши 4 з 5 останніх матчів. Як наслідок, команда посідає третю позицію, відстаючи від лідера всього на три очки, але маючи гру в запасі. Протистояти представникам телеканалу буде Brooklyn, який підсилився екс-гравцями Суперліги – Пашковським і Сторожуком. Анатолій в попередньому турі прийняв участь 3 трьох з п’яти голів команди, тому від нього очікуємо найбільшу небезпеку.

Знову ж таки, між собою ще не грали у цьому сезоні.

Challenge League

  • ФК Сокіл – Ring Ukraine
  • ФК Болливуд – Директ
  • MFC Blue Whales – FC Svarog
  • FC Lawgris – KMA
  • IntensFit – ФК Телега
  • Легіон – Golden Hurricane

Враховуючи той факт, що деякі команди тільки дебютують у звітному чемпіонаті, а деякі зіграли по одній грі, висновки будуть невеликі, але, як нам здається, точні.

Сокіл грав непогано проти IntensFit, але поступився через нервозність та відсутність голкіпера. Тепер «соколятам» грати проти Ring Ukraine, який повернувся у наш турнір після тривалої паузи, мінімально поступившись Легіону – 0:1.

KMA дебютує в новому сезоні матчем проти FC Lawgris, команди зіграної, потужної і максимально мотивованої. До того ж, Сологуб і компанія здобули перемогу у першому турі з рахунком 4:3.

 Легіон зіграє з Golden Hurricane, з командою проти якою хлопці грали у попередньому чемпіонаті. Тоді «легіонери» майже не помітили своїх опонентів, здолавши їх з рахунком 8:0!

IntensFit зіграє з командою Телега, яка, знову ж таки, у попередньому розіграші ліги Challenge здобула три очки, програвши дев’ять з десяти матчів з загальним рахунком 29-56. Нагадаємо, що IntensFit свій перший матч виграв – 8:4.

MFC Blue Whales – FC Svarog. Однозначно найцікавіший матч туру. Обидві команди виграли у попередніх матчах, забивши на двох 23 голи. Особливо постарався FC Svarog, який забив у ворота ФК Боллівуд 15 голів, 4 з яких на рахунку Панаіта.

Боллівуд і Директ, відповідно, свої матчі програли, але поки що робити якісь висновки з приводу гри цих команд максимально важко. Перша гра – не показник, тому чекаємо, як суперники проявлять себе у найближчому турі.


Shebel A|B

  • LP-CRM – Prometheus
  • ФК Авіаліга – Дизайн Фасад
  • Denon – КнБ STUDIO
  • Ardi Logostics – SoftServe
  • Дизайн Фасад – StarCars
  • Generals – YBC

Prometheus «щастить» з календарем. Тільки-но команда зіграла проти найпотужнішої команди ліги - КнБ STUDIO, як знову новий іспит. Безумовно, LP-CRM – колектив зовсім іншого ґатунку, але Луценко, який забиває в кожному матчі, явно налаштує своїх хлопців по повній!

Те саме (мова йде про календар) можна сказати і про Denon. Тільки-тільки зіграли проти StarCars, який скучив по великим змаганням, як «бац» і КнБ STUDIO. Фаворит зустрічі – очевидний.

Дизайн Фасад, який непогано проявив себе у Кубку SFCK, дебютує в регулярному чемпіонаті одразу двома матчами. StarCars і ФК Авіаліга. Чесно, не заздрю «дизайнерам», адже обидві команди добре підготовлені, мають сильних виконавців і багато досвіду участі у подібних змаганнях. Вангую, що «дизайнери» візьмуть три з шести балів.

Generals, перегравши Миротворець, зійдуться з не менш сильним суперником – YBC. Бажання у «бізнесменів» хоч відбавляй, до того ж, ця команда має велику лаву запасних.

Ardi Logostics повертається! Екс-чемпіон бронзового дивізіону вступає у бій.  SoftServe здивував не найкращою грою у матчі першого кола (2:5), але тоді суперник, при всій повазі до DHL, був дещо простішим.

 

Євген Кучин, спеціально для SFCK