Збірна кращих гравців за 14-15 вересня, 8 ліг і 40 гравців!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

19.09.2019

Збірна кращих гравців за 14-15 вересня

19.09.2019

Збірна кращих гравців за 14-15 вересня

Суперліга

Голкіпер: Валерій Наврата, Укргазвидобування

Однозначно кращий голкіпер Суперліги у попередньому турі. Валерій не тільки ефектно та ефективно відбивав удари, що летіли в площину його воріт, а й встиг відзначитися забитим голом у ворота «адвокатів».

Микола Кібиш, Укргазвидобування

У грі з «адвокатами» Кібиш встиг, здається, все. Він забив чотири голу у ворота своїх опонентів, відзначився результативною передачею, а також встиг отримати жовту картку. 16 результативних дій за п’ять матчів.

Юрій Усок, Phenix

Забити 4 голи за два матчі у 40 років? Хм… здається, це справа саме для Юрія Уска. Більше того, якщо в матчі з «маркетологами» його голи просто допомогли перемогти, то голи у ворота THIS IS ПИВБАР стали ключовими у питанні здобуття трьох очок.

Денис Крошан, Pokupon Stars

Крошан продовжує дивувати своєю результативністю. За підсумками попереднього тура в нього вже 18 голів та 9 асистів, і все це лише у 9-ти зіграних матчах. До речі, у воротах «маркетологів» він розписався двічі, а потім ще й гольову передачу віддав.

Ярослав Аксьонов, Донбасенерго

Аксьонов звик знімати усі питання. Саме тай і сталося в матчі проти Pokupon.ua. Коли рахунок був 2:0, за справу взявся Аксьонов, який спочатку оформив гольову передачу, а потім результативним ударом встановив остаточний рахунок матчу – 4:0.

Золотий дивізіон

Голкіпер: Сергій Сабадаш, Check Point

Більш ніж десяток ударів у площину воріт Сергія, були для Сабадаша очікуваною небезпекою. Сергій грав не тільки надійно на лінії власних воріт, а й постійно керував діями захисників, зменшивши до максимуму загрозу власним воротам у грі з Alser.

Віталій Ємельянов, Ajax

Результативність Ємельянова продовжує дивувати навіть тих, хто давно слідкує за діями цього гравця. Цього разу він як слід відзначився у грі з Терріконом, коли за перші двадцять хвилин гри відзначився двома забитими голами, а також результативною передачею.

 

Віктор Степанюк, CheckPoint

Навіщо забивати самому, якщо можна створити таку можливість для власних партнерів? Саме таким принципом, мабуть, керувався Віктор, коли у грі проти Alser тричі асистував своїм партнерам по команді.

Станіслав Жиренков, Aurora Team

Коли в збірній не буде Жиренкова чи якогось іншого гравця Аврори, значить на планеті станеться колапс. Стас продовжує збільшувати рекорди власної результативності на нашому турнірі, відзначившись у воротах суперника (УЄ) двічі, а також не забувши зробити асист своєму партнеру.

Віктор Сидоренко, Alser

За два матчі, які команда Віктора провела у минулі вихідні, Сидоренко продемонстрував просто фантастичну результативність. Він забив 4 голи, а також двічі відзначився гольовими передачами на своїх партнерів. 19 голів і 7 асистів за 12 матчів – Фантастика!

Срібний дивізіон

Олександр Поляков, Футбол ½

Відбивати м’ячі усіма частинами тіла – робота для Полякова. Причому ударів по воротах Сашка було немало. Більше 20. Враховуючи той факт, що Поліщук пропустив всього тричі, цей результат можна вважати відмінним.

Назар Тимощук, Футбол ½

Легенда команди телеканалів Футбол, ветеран команди та її бомбардир. Цікаво, що у матчі попереднього туру Тимощук не забив жодного гола, але його впевнена, активні і дуже гостра гра просто таки підкорила наших експертів.

Максим Лозбін, AZ-41

Максиме, звертаємося особисто до тебе! Тобі давно вже потрібно ставати лідером команди, адже потенціал в тебе не аби який. Власне кажучи, саме ці функції він виконував у грі проти телеканалів Футбол, коли за декілька хвилин встиг відзначитися асистом і забитим м’ячем. Так тримати!

Давід Єраносян, Goalbusters

Ми дуже раді поверненню нашого хорошого друга на турнір, адже останнім часом він майже не з’являвся на полях SFCK. Повернення Давіда вийшло майже тріумфальним, якщо не брати до уваги результат гри. Його колектив поступився 3:8, але Єраносян встиг заробити умовні три бали – результативний пас, жовта картка і забитий м’яч.

Віталій Дністровський, Deloitte

На вихідних Deloitte здобув найбільш впевнену перемогу за увесь час участі в нашому турнірі. Хлопці дійсно показували свої найкращі якості, але більше за інших нам впав в очі, безумовно, Дністровський. Віталій забив чотири рази у ворота Goalbusters, ставши одним з найрезультативніших гравців попереднього туру.

Ліга THIS IS ПИВБАР

Голкіпер: Сергій Уколов, Black Alfa

ABM Cloud спокійно міг очолити турнірну таблицю звітного дивізіону, але за справу взявся Уколов. У матчі проти цієї команди Сергій згадав, що колись вважався, чи не найкращим голкіпером турніру, провівши усю гру на одному диханні. Ефектні сейви, неймовірна харизма  - все це допомогло його колективу зробити найбільш гучну сенсацію туру.

Сергій Фарафонов, Black Alfa

Друг, товариш і колега по команді Уколова – Фарафонов, робив справжні дива біля воріт суперника. По-перше, його швидкісні проходи, не сумнівайтеся, забембали оборону «айтішників», а по-друге, йому вдалося оформити у звітному протистоянні дубль.

Дмитро Комісарук, Playtika

Будемо відверті, але у матчі проти Chevrolet ми ставили саме на «автомобілістів», але відмінна гра Комісарука звела нанівець усі наші прогнози. Дмитро записав на свій рахунок дві гольові передачі та результативний удар, що дозволило його команді перемогти з рахунком 5:3.

Андрій Максюта, Нікофлекс

Андрію, друже, не очікували, що саме ти станеш героєм Нікофлексу у минулому вікенді. Але, тим не менш, ти це зробив і заслужено потрапив до збірної кращих гравців туру. У грі проти «фармацевтів» саме голи Андрія допомогли його команді перемогти, здобувши надважливі три залікові пункти.

Станіслав Самко, Luxoft

Кеп, як завжди зіграв, як кеп! Два голи у ворота «автомобілістів», для яких матчі проти «айтішних» команд, як бачимо, даються вкрай важко. Самко не тільки забивав, а й гнав команду вперед. Іноді, правда, це було так емоційно, що арбітру довелося попередити Станіслава гірчичником.

ЛІГА ERREA

Голкіпер: Вадим Низовець, Helen Marlen United

Низовцю довелося проявити усі свої здібності, аби протистояти потужній артилерії «авіаторів». Апті Накаєв і його підопічні ну дуже часто загрожували воротам Вадима, який, хоча і пропустив двічі, однозначно може занести цей матч собі в актив.

Леонід Міріц, Helen Marlen United

Леоніда давненько не було у збірній кращих гравців туру, але будемо вважати, що він просто був у відпустці. По-перше, Леонід ну дуже старався стати корисним для своєї команди. По-друге. Саме його швидка відповідь на гол суперника, дозволила «модникам» прийти до тями, закінчивши матч відносно позитивним результатом.

Роман Помазанов, БВС-ТОРГ

Відкрити рахунок, а потім віддати гольовий пас, після якого партнер відзначиться у воротах суперника, вирвавши перемогу для твоєї команди. Це нормальна практика для Помазанова, який вже вкотре став кращим гравцем в складі БВС-ТОРГ.

Максим Кошевой, VPK Group

Коли його команда програвала 0:2 та 1:3, Максим взяв функції на себе. Він тричі поспіль засмутив ворота FBS, чим не тільки деморалізував своїх опонентів, а й додав впевненості власним партнерам, які повірили у власні сили і у підсумку здобули важливу перемогу.

Максим Стеценко, Fans Team Arsenal

Чесно кажучи, ми знали, що Максим є дуже здібним і технічним гравцем, але на те, що він фактично самотужки розбере Ciklum, ми не розраховували. Проте дарма. Стеценко забив у звітному матчі чотири голи, звівши нанівець усі плани суперника на гру.

ЛІГА НІКОФЛЕКС

Голкіпер: Павло Овдієнко, Friends Team

Bilux дав такий бій «друзям», що вони навіть самі того не очікували. Регулярні контр випади, класні дальні удари – все це було у грі обох команд. Але головною причиною того, що Bilux не взяв очок у звітному матчі, став саме Овдієнко. Павло відбивав, потім знову відбивав, а на останок також відбивав. Справжня скеля, яку пробити було майже неможливо.

Владислав Сьомка, Friends Team

Сьомка провів відносно рядовий матч проти Bilux, але його результативний удар на останніх секундах гри допоміг підопічним Олександра Андрєєва здобути важливу перемогу, зберігаючи невеликі шанси на боротьбу за чемпіонство.

Руслан Скринник, RWS Bank

Скринник фактично зробив гру «банкірів» у матчі проти Eclipse.По-перше, він зробив асист, по-друге, забив важливий м’яч у ворота суперника, а по-третє, знову продемонстрував увесь спектр своєї майстерності.

Юрій Моргушка, Сталь

В попередньому турі Моргушка забив свій ювілейний, 20-й гол у сезоні. Однієї появи Юрія вже достатньо для того, аби його партнери по команді відчували себе більш впевнено. У грі проти «гетьманів» він забив всього раз, але дуже непогано диригував діями парнтерів.

Олександр Кузнєцов, 112 Україна

Сама по собі впевнена перемога «телевізійників» - вже неабиякий прецедент. Не подумайте, що ми не поважаємо цю команду, але останнім часом результати цього колективу залишали бажати кращого. Перемога над EVO стала можливою, завдяки відмінній грі Сашка, який у звітному протистоянні оформив хет-рик, власне кажучи, як і Шосталь.

ЛІГА ALEXX

Голкіпер: Артур Мангасарян, Binotel

Констатуємо, що не дивлячись на той факт, що Binotel свій матч програв КММ ДФС з рахунком 2:3, саме Мангасарян став найкращим гравцем своєї команди. Артур багато відбивав, підказував своїм партнерам та головне максимально надійно зіграв на лінії власних ворот.

Михайло Назаренко, Newsone

Назаренко і компанія зупинили Хурму! Саме Михайло відкрив рахунок у звітному матчі, а потім постійно приймав участь в атаках свого колективу, зробивши вагомий внесок у перемогу колективу, який тепер займає третю позицію у турнірній таблиці.

Анатолій Пашковський, Brooklyn

3 з 5. Саме у такій кількості забитих м’ячів своєї команди взяв участь Анатолій Пашковський. Новачок Брукліну двічі асистував своїм партнерам, а також одного разу відзначився забитим голом у ворота «старих хлопців», які у підсумку так і не змогли забити бодай один м’яч Брукліну.

Максим Копаниця, M&B Service

Копаниця on fire! Коли Макс у формі, коли він грає з бажанням, його може зупинити хіба що Серхіо Рамос. Інакше – ніяк. Програючи супернику 0:3 по ходу матчу, Копаниця переломив хід невдалої гри, відзначившись дублем всього лише за 2 хвилини! У підсумку – нічия.

Олександр Полішко, КММ ДФС

Оце так дебют.Полішко забив переможний м’яч у ворота Binotel з пенальті, назначеним на останній хвилині матчу. Але головне, що він знайшов в собі сили і впевненість підійти до позначки, адже раніше у цьому самому матчі не реалізував цей стандарт.

ЛІГА CHALLENGE 2

Голкіпер: Євген Тичка, MFC Blue Whales

«Соколята» так часто били по воротах Євгена, що іноді хронометрист не встигав вносити кількість цих ударів у протокол матчу. Це, звичайно, жарт, а от той факт, що Тичка провів неймовірно сильний матч, надійно захищаючи ворота своєї команди, абсолютна правда.

Олег Панаіт, Svarog

Один з найрезультативніших гравців нової ліги, якому вдалося прийняти участь у найбільш результативному матчі туру, в якому команда Олега перемогла з рахунком 15:4. Сам Панаіт, в свою чергу, відзначився покером, тобто чотирма забитими голами.

Андрій Бабій, IntensFit

Бабій, здавалося, встигав на кожному клаптику футбольного поля. Він допомагав партнерам у захисті, віддавав результативні передачі, а також не забував і сам забивати голи. Їх, до речі, у матчі проти команди Директ, було два.

Віталій Василиненко, Lawgris

Гравець, який постійно виходить на перші ролі у будь-якій команді, де б він не грав. Ось і в матчі за Lawgris Василиненко зробив те, що від нього чекали партнери. Віталій забив гол, оформив асист, що у підсумку дозволило йому стати найрезультативнішим гравцем матчу.

Владислав Коломієць, MFC Blue Whales

Влад проявив себе вправним бомбардиром, коли продемонстрував усі свої здібності в матчі першого туру проти Сокола. Коломієць зіграв просто фантастично, про що і свідчать 2 голи та дві результативні передачі!

Прес-служба SFCK