ЕКЗАМЕН AURORA TEAM, БИТВИ ЛІДЕРІВ GOLD, TOPIAR - СОКІЛ ТА ІНШІ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

05.08.2022

ЕКЗАМЕН AURORA TEAM, БИТВИ ЛІДЕРІВ GOLD, TOPIAR - СОКІЛ ТА ІНШІ: АНОНС ТУРУ SFCK

05.08.2022

ЕКЗАМЕН AURORA TEAM, БИТВИ ЛІДЕРІВ GOLD, TOPIAR - СОКІЛ ТА ІНШІ: АНОНС ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

СУБОТА, 6 СЕРПНЯ
09:30, TEENFEST - ТЕРИКОН

Битва колективів, які поки що, на жаль, цього сезону лише програвали. А це означає, що як мінімум один із майбутніх суперників нарешті обзаведеться очками! Невеликим фаворитом матчу є ТЕРИКОН, адже це досить досвідчений колектив, тоді як молоді хлопці з TEENFEST знаходяться на шляху становлення як команди. Але донеччанам треба бути напоготові – швидкі та технічні гравці з TEENFEST будуть налаштовані лише на перемогу та зроблять все для досягнення першої перемоги у сезоні.

10:20, LP-CRM - АГРОМАТ

Ранок суботи подарує нам ще один дуже цікавий матч у SUPERLEAGUE. LP-CRM і АГРОМАТ цього сезону набрали по 7 очок, але при цьому АГРОМАТ має гру в запасі. 

А яка новина прийшла напередодні зі стану АГРОМАТУ?! 

Головним тренером команди став відомий усім Дмитро Шувалов! Дуже інтригуюче підписання. Щодо матчу. LP-CRM багато забиває та багато пропускає. І в цьому контексті хлопцям треба бути дуже акуратними – забити багато АГРОМАТУ навряд чи вдасться, тож треба дуже грамотно зіграти в обороні. Буде дуже цікаво.

НЕДІЛЯ, 7 СЕРПНЯ
8:45, DONBASS - КОЗАКИ UNITED 

DONBASS за підсумками минулого туру втратив перші очки – тоді команді протистояв один із головних конкурентів за чемпіонство БІЗНЕС ОІЛ ГРУП. Тепер же на шляху Саківського та компанії стануть КОЗАКИ UNITED. Хлопці поки що не набрали жодного очка, але виною тому календар - хлопці зіграли майже проти всіх очевидних фаворитів. Єдиний виняток – матч з LP-CRM. Там була рівна гра, проте вирвати перемогу вдалося саме супернику. Як же обіграти DONBASS? На це питання поки що ні в кого немає відповіді.

10:00, PRIME - БІЗНЕС ОІЛ ГРУП

І знову зустріч явного фаворита проти команди дещо нижче за рівнем. PRIME після перемоги у першому турі над скромним TEENFEST потрапив під справжню зливу матчів проти топів. Результати не радують (три поразки з різницею м'ячів 7:30), але всі ми розуміємо із суперниками якого класу грав PRIME. І ось календар підготував для хлопців ще одне випробування – гру проти БІЗНЕС ОІЛ ГРУП. Шансів взяти очки не так багато, але ми ж і любимо футбол за його непередбачуваність. Може саме тут нас чекає сюрприз?

19:00, ВЕСЕЛІ ХЛОПЦІ - AURORA TEAM

Ах, який десерт! І це перше серйозне випробування для AURORA TEAM. Якщо перші чотири тури пройшли для команди Задорожного у вигляді легкої прогулянки, тут вже буде непросто. ВЕСЕЛІ ХЛОПЦІ здатні обіграти будь-якого суперника, тож на нас з вами чекає справді захоплююче видовище. І не можемо не відзначити, що багато залежатиме від збору ВЕСЕЛІХ ХЛОПЦІВ. Дуже важливо, щоби на такий матч приїхали всі майстри цієї команди.

GOLD

СУБОТА, 6 СЕРПНЯ
14:00, РІПА І КО - НОВА ПОШТА

Дві дуже симпатичні команди зіграють в цьому турі в дивізіоні GOLD. РІПА І КО після поразки в першому турі від лідера ЄВРОТЕХНОБУД набрала вже 10 очок за чотири зустрічі, але й НОВА ПОШТА йде по чудовому графіку - у них немає поразок зовсім і навіть маючи найменше матчів серед усіх команд вони йдуть на 4-й сходинці.

Що ж, імовірність того, що хтось складе суперечку нинішньому лідеру за чемпіонство не дуже велика, але, скоріше за все, якщо така команда й знайдеться, то це буде переможець саме цього матчу.

НЕДІЛЯ, 7 СЕРПНЯ
10:50, ECLIPSE - ПАТРІОТ

Обидві команди вже зіграли по чотири матчі, з яких програли по три. В очному протистоянні у них є непогані шанси розжитися очками вперше за останній місяць.

Цікаво, що свої останні матчі ці колективи грали проти неймовірних ЄВРОТЕХНОБУД, але якщо  ПАТРІОТ на 8 пропущених голів відповіли своїми п'ятьма, то ECLIPSE лише раз вразив ворота грізного суперника, пропустивши при цьому дев'ять м'ячів.

11:40, ТИТАН - 2SCHOOL

2SCHOOL трішки забуксували і в минулих двох матчах втрачали очки, але зараз буде непогана нагода здобути другу перемогу в турнірі.

ТИТАН безперечно аутсайдер цього матчу, але що, якщо вони зможуть скористатися не найкращою формою свого суперника?

14:30, ЄВРОТЕХНОБУД - ДИЗАЙН-ФАСАД

Центральний матч туру в цьому дивізіоні.  ЄВРОТЕХНОБУД має 100% результат, але цікаво й те, що лише в першому турі вони зустрічалися з потенційним суперником за чемпіонство. Останні чотири опоненти "європейців" - це останні чотири команди поточної турнірної таблиці.

І ось тепер суперник буде не з солодких. ДИЗАЙН-ФАСАД - міцний колектив, який ще не знає гіркоти поразок в "золотій лізі", хоча в минулому турі вони й втратили очки, перед цим зробивши крутий камбек (відіграли два голи і вийшли вперед, але до фінального свистка встигли ще раз пропустити).

17:00, УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - AFC WHITE CITY

AFC WHITE CITY - одна з трьох команд, яка ще не перемагала в цьому турнірі, але вже має дві нічиї на своєму рахунку. А хто знається на нічийних результатах, так це УКРГАЗВИДОБУВАННЯ, які вже тричі розписували мирові зі своїми суперниками.

Якщо в цьому матчі ми знову побачимо рівні цифри на табло, хтось здивується?

SILVER

СУБОТА, 6 СЕРПНЯ
8:30, TOPIAR - СОКІЛ

Це буде перший матч вихідних, і одразу такий! Лідери ліги SILVER зійдуться в очній дуелі і один з них одноосібно очолить турнірну таблицю.

Наразі СОКІЛ випереджає TOPIAR на два бали, але має на одну зіграну гру більше. Перемога дозволить "соколам" збільшити розрив і вивести себе на фінішну пряму сезону в найбільш вигідній позиції. Це прекрасно розуміють хлопці з TOPIAR, які в разі перемоги самі опиняться за крок до золотих медалей.

12:30, АТАМАН - OL1MP

І після матчу двох лідерів ми переходимо до поєдинку двох аутсайдерів дивізіону. Якщо в АТАМАН хоча б є одна перемога (ще в далекому першому турі), то OL1MP досі йде з нулем в графі очки.

У команд досить цікавий графік виступів - вони спочатку без шансів програють суперникам, потім дають бій лідерам чемпіонату, потім знову поступаються розгромно. Важко передбачити, хто на звітний матч встане "з тієї ноги".

НЕДІЛЯ, 7 СЕРПНЯ
16:10, SHAKHTAR STAFF - BROOKLYN

Минулого тижня SHAKHTAR STAFF нав'язав круту боротьбу TOPIAR, який через це втратив перші очки в сезоні.

Тепер "гірники" зіграють проти колективу BROOKLYN, який все ще має теоретичні шанси на чемпіонство. Тож чи вийде в номінальних господарів цього матчу перемогти дуже вмотивованих "американців"?

BRONZE

СУБОТА, 6 СЕРПНЯ
11:30, КМВ - МФК ПРЯМИЙ

Досить неочікувано в минулому турі відразу обидві ці команди здобули перемоги. Тепер у кожної є класний шанс після семиматчевої серії без перемог здобути другу поспіль.

Поєдинок обіцяє бути бойовим, фаворита перед матчем визначити дуже важко, але переможець майже гарантує собі, що не займе останнє місце в таблиці за підсумком турніру.

НЕДІЛЯ, 7 СЕРПНЯ
15:20, BUSINESS CLUB - FAKEAGENT

Після перемоги в стартовому матчі турніру FAKEAGENT програли всі свої матчі і в цьому турі зустрінуться з BUSINESS CLUB, в яких також старт сезону був кращим, ніж останні зустрічі.

Тим не менш, "бізнесмени" звичайно фаворити цієї зустрічі і буде дуже неочікувано, якщо ця команда поступиться в даному протистоянні.

18:00, KAPELOU-2 - EUROBIS

Хлопці з KAPELOU-2 дуже близькі до чемпіонського титулу, який вони зможуть добути в очній дуелі з іншим претендентом, але до того матчу потрібно підійти з якнайкращими результатами, а для цього треба перемогти EUROBIS.

Ці хлопці зараз також могли вклинитися в боротьбу за золоті медалі, якби не шокуюча поразка в минулому турі від МФК ПРЯМИЙ. Що ж, тепер у них залишаються тільки теоретичні шанси на чемпіонство, а більш імовірним буде боротьба за медалі інших ґатунків.